preloading
Гість Балобонуси: 0
Головне меню
Вхід до переваг Увійдіть у «Власний Рахунок», щоб отримати максимум вигоди
Гість Балобонуси: 0
  • Події, на яких кожен квадратний метр наповнений магією кулінарії та мистецтва.

  • Унікальні майстер-класи від кухарів, лекції та дегустації з сомельє.

  • На Фестирудзах ми готуємо дитячі куточки, де малеча творить власні шедеври. А дорослі - власні.

  • Осінь – свято затишку, і на Фестирудзах «Гелоу, гарбузики-фестирудзики!» ми зібрали неймовірну колекцію, де гарбуз розкривається в абсолютно нових, несподіваних поєднаннях.

    Почніть із сиру Beemster «Гауда», що збагачений прянощами, ідеально підібраними до гарбуза. 
    Потім зануртеся у світ десертів: ніжний гарбузовий сирник, ароматний пряний пиріг, соковитий кекс із журавлиною та шоколадний брауні.
    Відчуйте тепло домашньої випічки: спробуйте повітряні булочки-роли, хрусткий багет і навіть хліб у формі гарбуза! 

    Ми підготували унікальні сорти гарбуза для ваших кулінарних експериментів: «Гітара», «Баттернат», мускатні, «Славута мармурова», «Джамбук» і «Руж»
    Для поціновувачів – гарбуз-спагеті та витончений «Хоккайдо». А для створення осіннього декору — гарбуз декоративний та «Коннектикут».

    І, звичайно, для особливих моментів – лікер Jagermeister.

    Запрошуємо вас поринути в цю гарбузову феєрію на подіях Фестирудз!

  • На Фестирудзах «Гелоу, гарбузики-фестирудзики!» до осінніх ароматів гарбуза та кориці ми додаємо легендарної міцності.

    Jägermeister — це не просто лікер, це спадок, розлитий у пляшки. 
    Природа створила, ми розлили: понад пів сотні трав, квітів, коренів та фруктів найвищої якості збираються в усьому світу, щоб стати неповторним трав'яним лікером.
    На наших вечірніх дегустаціях з 21 по 26 жовтня та з 28 жовтня по 2 листопада з 17:00 до 21:00 ви зможете насолодитись ідеально крижаним шотом Jägermeister, охолодженим до -18 °C. 
    Саме така подача максимально розкриває всі його смакові характеристики.

    Спіймайте історію! На честь 90-ї річниці Jägermeister випущено у лімітованому ретродизайні пляшки. Встигніть зловити цю колекційну пляшечку на наших полицях до кінця жовтня!

  • Згадайте ті безтурботні дні на пляжах (Криму), коли запах кукурудзи пробуджував відчуття літа та невимовного щастя. Ми ось згадали. Ми заностальгували. І створили Фестирудзи! Це спогади, з яких ми хочемо створити майбутні спогади. І перетворили їх в реальний кулінарно-мистецький простір. Місце, де кожен продукт, кожна страва може стати ключем до вашого власного свята.

  • Фестирудзи — це мистецько-кулінарний хаб, що працює на всі 100%. Кожної події ми готуємо для вас щось особливе. Унікальні майстер-класи від кухарів, смачнющі дегустації, цікаві лекції, малювання з ігристим та дитячі куточки, де малеча творить власні шедеври. Відкривайте нові межі кулінарії та мистецтва і створюйте свої незабутні миті! 

    Підписуйтесь на наш Telegram-канал «Простір Фестирудзи» за посиланням, щоб не пропустити вашу улюблену подію.

    Підписатися
    Підписатися
  • Ох вже ці круасани — закружляли-зачарували під горнятко кави.
    Ми творили, смакували, надихалися та просто неймовірно проводили час разом.
    Навіть якщо ви були не з нами, нехай цей контент надихне вас на планування спільного часу.

Marker
2
MarkerMarkerMarkerMarkerMarker
3
Marker
6
Marker
19
Marker
Leaflet OpenStreetMap contributors
Пошук