Події, на яких кожен квадратний метр наповнений магією кулінарії та мистецтва.
Унікальні майстер-класи від кухарів, лекції та дегустації з сомельє.
На Фестирудзах ми готуємо дитячі куточки, де малеча творить власні шедеври. А дорослі - власні.
Осінь – свято затишку, і на Фестирудзах «Гелоу, гарбузики-фестирудзики!» ми зібрали неймовірну колекцію, де гарбуз розкривається в абсолютно нових, несподіваних поєднаннях.
Почніть із сиру Beemster «Гауда», що збагачений прянощами, ідеально підібраними до гарбуза. 
Потім зануртеся у світ десертів: ніжний гарбузовий сирник, ароматний пряний пиріг, соковитий кекс із журавлиною та шоколадний брауні.
Відчуйте тепло домашньої випічки: спробуйте повітряні булочки-роли, хрусткий багет і навіть хліб у формі гарбуза! 
Ми підготували унікальні сорти гарбуза для ваших кулінарних експериментів: «Гітара», «Баттернат», мускатні, «Славута мармурова», «Джамбук» і «Руж». 
Для поціновувачів – гарбуз-спагеті та витончений «Хоккайдо». А для створення осіннього декору — гарбуз декоративний та «Коннектикут».
І, звичайно, для особливих моментів – лікер Jagermeister.
Запрошуємо вас поринути в цю гарбузову феєрію на подіях Фестирудз!

На Фестирудзах «Гелоу, гарбузики-фестирудзики!» до осінніх ароматів гарбуза та кориці ми додаємо легендарної міцності.
Jägermeister — це не просто лікер, це спадок, розлитий у пляшки. 
Природа створила, ми розлили: понад пів сотні трав, квітів, коренів та фруктів найвищої якості збираються в усьому світу, щоб стати неповторним трав'яним лікером.
На наших вечірніх дегустаціях з 21 по 26 жовтня та з 28 жовтня по 2 листопада з 17:00 до 21:00 ви зможете насолодитись ідеально крижаним шотом Jägermeister, охолодженим до -18 °C. 
Саме така подача максимально розкриває всі його смакові характеристики.
Спіймайте історію! На честь 90-ї річниці Jägermeister випущено у лімітованому ретродизайні пляшки. Встигніть зловити цю колекційну пляшечку на наших полицях до кінця жовтня!
Згадайте ті безтурботні дні на пляжах (Криму), коли запах кукурудзи пробуджував відчуття літа та невимовного щастя. Ми ось згадали. Ми заностальгували. І створили Фестирудзи! Це спогади, з яких ми хочемо створити майбутні спогади. І перетворили їх в реальний кулінарно-мистецький простір. Місце, де кожен продукт, кожна страва може стати ключем до вашого власного свята.
Фестирудзи — це мистецько-кулінарний хаб, що працює на всі 100%. Кожної події ми готуємо для вас щось особливе. Унікальні майстер-класи від кухарів, смачнющі дегустації, цікаві лекції, малювання з ігристим та дитячі куточки, де малеча творить власні шедеври. Відкривайте нові межі кулінарії та мистецтва і створюйте свої незабутні миті!
Підписуйтесь на наш Telegram-канал «Простір Фестирудзи» за посиланням, щоб не пропустити вашу улюблену подію.
Ох вже ці круасани — закружляли-зачарували під горнятко кави.
Ми творили, смакували, надихалися та просто неймовірно проводили час разом.
Навіть якщо ви були не з нами, нехай цей контент надихне вас на планування спільного часу.