True&Local — фестиваль локальної гастрономії від Сільпо, Лавки Традицій та Slow Food Ukraine. Це його чотирнадцятий сезон, що присвячений медодаям.
Медодаєм називають рослину, з якої бджоли знімають нектар і пилок, щоб потім зробити мед. Тому ми запланували 2 дні з хлібним, квітковим та, звичайно, медовим поп-апом.
А ще буде фудмаркет із продукцією від 50 крафтових виробників, лекторій, музична сцена із запрошеним гуртом, шефський фудкорт та дитяча зона.
На Медодай зібралися 50 виробників крафтових продуктів зі всієї країни. Сири, м'ясо, мед, фрукти, комбуча та ще купа всього різного, щоб побачити й спробувати різноманіття Лавки Традицій. Із приємностей — знижки від 15 до 25% на продукцію.
Завітайте на шефський фудкорт, щоб пообідати качаною кашею чи булочками бао.
Цього року маємо 6 точок, де шефи київських закладів будуть готувати різноманітну кухню: від азійської до української. Про класичний стріт-фуд та страви без м'яса теж не забули. До їжі спробуйте питний мед — особливість нашого фудкорту.
Аж 3 поп-апи, щоб взяти Медодай додому. Буде і хліб від київських пекарень нової хвилі, і медові свічки, і сезонні квіти від фермерів, щоб вазі не було порожньо.
Липовий, акацієвий, ріпаковий, гречаний. Покажемо та розкажемо про різновиди меду з регіонів України. Роздивимося устаткування пасічників та здивуємося випічці з медом.
Для ваших вух — диджей-сети від молодих музикантів та фольклорний гурт Щебіт у поєднанні з електро від диджея Data Molfar. І потанцювати, і надихнутися.
Відпочиваючи навчаємося. Лекції з нутриціології, дегустації медів та панельна дискусія від проєкту Спільний Спадок, який зберігає та поширює українську культуру. Тема дискусії: Пам'ять, що тане.
Для дітей — розваги, для домашніх улюбленців — пет-станції. Приходьте провести вихідні із сім'єю.