

Північ – лаконічна й елегантна, в ній немає нічого зайвого. Саме такий настрій можна відчути на дегустації від Фестирудз «Гастромандри: курс на Скандинавію» 29 листопада.
У меню – три скандинавські закуски. Спершу будемо дегустувати морошковий джем – один із класичних продуктів Скандинавії. Далі спробуємо пасту з ікрою у тюбиках, яку ми подаємо у половинці перепелиного яйця. І нарешті – рибна консервація, бо куди ж без неї. Скуштуємо норвезьку макрель Stabburet у мініеклері.
Скандинавські частування подаємо на кам’яних підставках на білому хутрі – так ми передаємо настрій півночі.
Куштуватимемо скандинавське 29 листопада з 12:00 до 15:00.
Дегустації можна відвідати за адресами:























