Запрошуємо вас поринути у світ кулінарних пригод разом із Фестирудзами «Літо. Гриль. Бургер». 22 червня 2025 року з 14:00 до 15:30 відбудеться майстер-клас, на якому наші шеф-кухарі відкриють секрети приготування найсмачнішого бургера, що містить соковите грильоване м'ясо, хрустку булочку та найсвіжіші інгредієнти. А ідеальний додаток до цієї страви – соуси ТМ «Королівський смак». Буде радісно та дуже захопливо!
Участь у події безкоштовна – за реєстрацією.
Олександр Ярош – один із найкращих кухарів України, член національної кулінарної збірної, учасник Всесвітньої кулінарної олімпіади. Організатор благодійних гастровечерь на підтримку ЗСУ. Сьогодні – захисник неба Києва від БПЛА.
Меню від шефа:
Олександр чекатиме на вас за адресою: с. Лісники, вул. Ватутіна, 170.
В’ячеслав Попков – гастрошляховик і викладач Кулінарної академії, учасник численних кулінарних заходів.
Завдяки досвіду, смаку й креативності гастрономічні мандрівки, в які В’ячеслав запрошує Гостей, завжди дивують, захоплюють і залишають посмак натхнення.
Меню від шефа:
Готуємо разом із шефом В'ячеславом Попковим за адресою: м. Київ, вул. Дніпровська набережна, 12.
Леонід Малюга – учасник відомого українського кулінарного шоу. На кухні він з 18 років, працював не тільки в Україні, а й у ресторані української кухні в Китаї. З часом Леонід зосередився на правильному харчуванні й нині працює шеф-кухарем у ресторанному комплексі.
Меню від шефа:
Майстер-клас із Леонідом Малюгою тут: м. Львів, вул. Кульпарківська, 226а.
Олексій Дворкін – видатний ресторатор і бренд-шеф, власник гриль-бару, а також гастрономічний куратор знакових одеських закладів. Його стиль – це впевнена гра з вогнем, витонченість у деталях та безкомпромісне ставлення до якості. Олексій віртуозно поєднує локальні інгредієнти з сучасними техніками, створюючи авторську кухню, що говорить мовою щирості. Він формує сучасну українську гастрономію – живу, амбітну, з характером.
Меню від шефа:
Готуємо разом із шефом з Олексієм Дворкіним тут: м. Дніпро, вул. Незалежності, 36.