preloading
Гість Балобонуси: 0
Головне меню
Вхід до переваг Увійдіть у «Власний Рахунок», щоб отримати максимум вигоди
Гість Балобонуси: 0

Готуємо з шефами


Дата:
22.06.2025
Час:
14:00 - 15:30
Місце:
супермаркети «Сільпо» за адресами нижче
Адреса:
оберіть супермаркет
    • Запрошуємо вас поринути у світ кулінарних пригод разом із Фестирудзами «Літо. Гриль. Бургер». 22 червня 2025 року з 14:00 до 15:30 відбудеться майстер-клас, на якому наші шеф-кухарі відкриють секрети приготування найсмачнішого бургера, що містить соковите грильоване м'ясо, хрустку булочку та найсвіжіші інгредієнти. А ідеальний додаток до цієї страви – соуси ТМ «Королівський смак». Буде радісно та дуже захопливо!

      Участь у події безкоштовна – за реєстрацією.

    • Олександр Ярош – один із найкращих кухарів України, член національної кулінарної збірної, учасник Всесвітньої кулінарної олімпіади. Організатор благодійних гастровечерь на підтримку ЗСУ. Сьогодні – захисник неба Києва від БПЛА.​

      Меню від шефа:

      • Бургер з куркою і кетчупом «Барбекю».
      • Бургер з яловичиною та пікантним кетчупом.

      Олександр чекатиме на вас за адресою: с. Лісники, вул. Ватутіна, 170.

    • В’ячеслав Попков – гастрошляховик і викладач Кулінарної академії, учасник численних кулінарних заходів.
      Завдяки досвіду, смаку й креативності гастрономічні мандрівки, в які В’ячеслав запрошує Гостей, завжди дивують, захоплюють і залишають посмак натхнення.

      Меню від шефа:

      • Бургер з камамбером, цибулевим мармеладом та сирним соусом.
      • Салат з овочами гриль, полуницею та буратою.

      Готуємо разом із шефом В'ячеславом Попковим за адресою: м. Київ, вул. Дніпровська набережна, 12.

    • Леонід Малюга – учасник відомого українського кулінарного шоу. На кухні він з 18 років, працював не тільки в Україні, а й у ресторані української кухні в Китаї. З часом Леонід зосередився на правильному харчуванні й нині працює шеф-кухарем у ресторанному комплексі.

      Меню від шефа:

      • Бургрер з яловичою котлетою на картопляному бріоші, з джемом із бекону та спаржею гриль.
      • Бургер з халумі та грильованим авокадо. 

      Майстер-клас із Леонідом Малюгою тут: м. Львів, вул. Кульпарківська, 226а.

    • Олексій Дворкін – видатний ресторатор і бренд-шеф, власник гриль-бару, а також гастрономічний куратор знакових одеських закладів. Його стиль – це впевнена гра з вогнем, витонченість у деталях та безкомпромісне ставлення до якості. Олексій віртуозно поєднує локальні інгредієнти з сучасними техніками, створюючи авторську кухню, що говорить мовою щирості. Він формує сучасну українську гастрономію – живу, амбітну, з характером.

      Меню від шефа:

      • Салат з качиним філе на грилі, полуницею, руколою, синьою цибулею, бальзамічним буряком, трюфельним мусом та маком.
      • Сендвіч з беконом, грильованими гливами у соусі теріякі, гірчичним маскарпоне, зеленню та в’яленими томатами.

      Готуємо разом із шефом з Олексієм Дворкіним тут: м. Дніпро, вул. Незалежності, 36.