preloading
Гість Балобонуси: 0
Головне меню
Вхід до переваг Увійдіть у «Власний Рахунок», щоб отримати максимум вигоди
Гість Балобонуси: 0

Готуємо з шефами


Дата:
25.10.2025
Час:
14:00 - 15:30
Місце:
4 супермаркети «Сільпо»
Адреса:
Київ, Львів, Дніпро, Одеса
    • Зберемо осінь на тарілці? 25 жовтня з 14:00 до 15:30 запрошуємо на майстер-клас від Фестирудз «Гелоу, гарбузики-фестирудзики!», присвячений гарбузу. Так-так, гарбуз буде в центрі уваги! Разом із шефами ви відкриєте нові способи приготування страв із гарбузом, поекспериментуєте і, звісно ж, продегустуєте! Буде по-осінньому атмосферно й затишно.

      Участь у події безкоштовна за реєстрацією – за посиланням.

    • Євген – один із наймолодших зіркових учасників відомого кулінарного шоу України, креативний та харизматичний. Він підкорив серця мільйонів українців. Завдяки своїм надзвичайно красивим презентаціям страв на шоу Євген став одним із найцікавіших шефів проєкту. Нині Євген – шеф-кухар у ресторані столиці.​

      Меню від шефа: 

      • Паніпурі із тартаром з печеного гарбуза, кокосовим мусом, креветкою та ікрою тобіко.
      • Різзото з гарбузом та грибами.

      Євген чекатиме вас на приготуванні креветок за адресою: м. Київ, вул. Дніпровська набережна, 12.

    • Антон має понад 20 років досвіду у ресторанному бізнесі. Зараз він працює бренд-шефом у мережі ресторанів. Його підхід поєднує високу кухню із доступністю: він вірить у простоту та повагу до продукту, як мову, що обʼєднує.

      Меню від шефа:

      • Крем-суп з гарбуза з кокосовим молоком та імбиром.
      • Гарбузові ньоки з соусом горгонзола та пінолі.

      Приготувати креветки разом з Антоном можна за адресою: м. Дніпро, вул. Незалежності, 36.

    • Шеф-кухар із великим досвідом у ресторанній сфері та кулінарних проєктах. Брав участь у розробці авторських меню та спеціальних вечерь. 

      Меню від шефа:

      • Чілі кон калабас з шоколадом з гарбузом і чорним шоколадом.
      • Маринований гарбуз з крем сиром і горіхами.

      Готуємо з шефом за адресою: м. Львів, вул. Кульпарківська 226А.

    • Шеф-кухар із багаторічним досвідом, який працював у відомих ресторанах. Наразі він очолює кухню в італійському ресторані в Одесі. Ігор – відомий кухар серед поціновувачів високої кухні.

      Меню від шефа: 

      • Крем суп з маринованим гарбузем, мускатним горіхом та смаженим насінням.
      • Салат із козячим сиром, запеченим гарбузом та креветками.

      Майстерка з Ігорем відбудеться за адресою: м. Одеса, вул. Семена Палія, 93А.