Зберемо осінь на тарілці? 25 жовтня з 14:00 до 15:30 запрошуємо на майстер-клас від Фестирудз «Гелоу, гарбузики-фестирудзики!», присвячений гарбузу. Так-так, гарбуз буде в центрі уваги! Разом із шефами ви відкриєте нові способи приготування страв із гарбузом, поекспериментуєте і, звісно ж, продегустуєте! Буде по-осінньому атмосферно й затишно.
Участь у події безкоштовна за реєстрацією – за посиланням.
Євген – один із наймолодших зіркових учасників відомого кулінарного шоу України, креативний та харизматичний. Він підкорив серця мільйонів українців. Завдяки своїм надзвичайно красивим презентаціям страв на шоу Євген став одним із найцікавіших шефів проєкту. Нині Євген – шеф-кухар у ресторані столиці.
Меню від шефа:
Євген чекатиме вас на приготуванні креветок за адресою: м. Київ, вул. Дніпровська набережна, 12.
Антон має понад 20 років досвіду у ресторанному бізнесі. Зараз він працює бренд-шефом у мережі ресторанів. Його підхід поєднує високу кухню із доступністю: він вірить у простоту та повагу до продукту, як мову, що обʼєднує.
Меню від шефа:
Приготувати креветки разом з Антоном можна за адресою: м. Дніпро, вул. Незалежності, 36.
Шеф-кухар із великим досвідом у ресторанній сфері та кулінарних проєктах. Брав участь у розробці авторських меню та спеціальних вечерь.
Меню від шефа:
Готуємо з шефом за адресою: м. Львів, вул. Кульпарківська 226А.
Шеф-кухар із багаторічним досвідом, який працював у відомих ресторанах. Наразі він очолює кухню в італійському ресторані в Одесі. Ігор – відомий кухар серед поціновувачів високої кухні.
Меню від шефа:
Майстерка з Ігорем відбудеться за адресою: м. Одеса, вул. Семена Палія, 93А.