preloading
Гість Балобонуси: 0
Головне меню
Вхід до переваг Увійдіть у «Власний Рахунок», щоб отримати максимум вигоди
Гість Балобонуси: 0

Готуємо з шефами паски


Дата:
12.04.2025
Час:
13:00 - 15:00
Місце:
5 супермаркетів «Сільпо»
Адреса:
оберіть супермаркет
    • Soul of Soil – земля, яка повертає до життя.

      Випікання паски — це про традиції, дім, тепло і зв’язок поколінь. А сьогодні це ще й про цінність хліба, вирощеного там, де ще нещодавно були міни.
      Фестирудзи в межах проєкту Soul of Soil 2.0 від Міністерства економіки, Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні й торговельної мережі «Сільпо» проведуть великодні майстер-класи з випікання пасок.
      Борошно, яке ми використаємо, виготовлене з пшениці, зібраної з розмінованих полів Херсонщини та Миколаївщини. Його спеціально доставили з родинного господарства, на чолі з фермером  Олексієм Руденком та його помічниками-племінниками.

      Щоб це сталося, потрібно було очистити від мін 1800 гектарів землі в селі Мала Олександрівка та інших селах, які були окупованими. 

      Наші шефи поділяться улюбленими рецептами, секретами випікання і теплими великодніми ритуалами.
      Кожен Гість забере додому духмяну паску, спечену з цього борошна — як символ стійкості, памʼяті та надії.

      Участь у події безкоштовна.
      Реєстрація на майстер-класи – за посиланням.

    • Леонід Малюга – учасник відомого українського кулінарного шоу. На кухні він з 18 років, працював не тільки в Україні, а й у ресторані української кухні в Китаї. З часом Леонід зосередився на правильному харчуванні й нині працює шеф-кухарем у ресторанному комплексі.

      Майстер-клас із Леонідом Малюгою тут: м. Львів, вул. Кульпарківська, 226а.

    • Раніше працював бренд-шефом мережі гриль-ресторанів у Дніпрі. Андрій також проходив стажування в ресторані преміумсегмента в Литві. Нині чоловік працює шеф-кухарем італійського ресторану в Дніпрі, поєднуючи традиції італійської кухні з авторським підходом.

      Готуємо разом із шефом за адресою: м. Дніпро, вул. Незалежності, 36.

    • Універсальний кухар, який поєднує традиційні та сучасні техніки приготування. Його новаторський підхід до кулінарії дивує нестандартними поєднаннями смаків, а кожна страва стає справжнім відкриттям.

      Приходьте готувати разом за адресою: м. Харків, вул. Григорія Сковороди, 2а.

    • Шеф-кухар із багаторічним досвідом, працював у м'ясному ресторані та готелі, а нині керує кухнею італійського ресторану в Одесі. Досвід та безмежна пристрасть до кулінарії уславили його ім’я серед поціновувачів високої кухні.

      Відвідати майстер-клас з Ігорем Зражевським можна тут: м. Одеса, просп. Небесної Сотні, 2.

    • Георгій Асірян та Юлія Хізніченко – шеф-кухарі ресторану в Миколаєві, поєднують сучасну гастрономію з традиціями європейської кухні.

      Георгій – амбітний кулінар, який ще в юному віці заявив про себе на національному рівні, ставши учасником престижного конкурсу кухарів.
      Юлія – шефиня, що завжди в пошуку нових смаків. Вона стояла біля витоків гастробістро і демонструвала свою майстерність на українському кулінарному конкурсі.
      Разом кухарі працюють над унікальністю страв та гармонійністю смаків, роблячи кожну страву особливою.

      Готуємо разом із шефами за адресою: м. Миколаїв, просп. Центральний, 259/1.