28 травня 2021 року – «Академія смаку», «Лавка традицій», ресторан Positano та наш улюблений бренд-шеф Марко Черветті отримали лідерство одразу в чотирьох номінаціях конкурсу Kyiv Food Travel Awards-2021.
Найгостинніший ресторан національної кухні – Positano.
Найгостинніший шеф-кухар – без жодних сумнівів, Марко Черветті.
У номінації «Гастрономічні майстер-класи, атракції, інтерактив» перше місце посів проєкт «Академія смаку» від «Сільпо». Ще до церемонії та вердикту від професійного журі ми отримали перемогу в народному голосуванні. «Академія смаку» з 2017 року проводить регулярні майстер-класи і лекції від зірок ресторанної сфери, гастролює найекзотичнішими країнами світу та привозить із собою гастрознахідки. Ідеолог академії — гастроентузіастка, ресторанна критикиня і фуд-активістка Аврора Огородник.
«Лавка традицій», проєкт з підтримки малих гастровиробників, з невеликим відривом посіла 2 місце в номінації «Найгостинніша гастрономічна локація». У цій номінації брали участь виробники крафтових продуктів — пивоварні, винні господарства, сироварні, ферми, м’ясні господарства тощо.
Гастрономічна туристична премія Kyiv Food Travel Awards-2021 проводиться для промоції туризму та гастротуризму в Києві й області, тож ми дуже пишаємося, що робимо внесок у таку крутезну справу.
Всі категорії та нагороди учасників можна переглянути на сайті: https://bit.ly/3fOxJJS
Дякуємо всім, хто віддав нам свій голос. Ваша любов — найкраща винагорода. Щиро радіємо, що в нас це взаємно. Чотири нагороди і one love.
Звертайтеся до прес-служби за телефоном або електронною адресою, якщо вам знадобиться додаткова інформація.