Регіон: Франція
Сорт винограду: білі сорти
Смакові особливості: цитрус, яблуко, тости
Гастрономічне поєднання: морепродукти, канапе, сири брі та камамбер
Температура подачі: 6–8°C
Регіон: Італія, Тоскана
Сорт винограду: Санджовезе
Смакові особливості: вишня, фіалка, легкі таніни
Гастрономічне поєднання: паста болоньєзе, піца, твердий сир
Температура подачі: 16–18°C
Регіон: Італія, Венето
Сорт винограду: Глера (Glera)
Смакові особливості: зелене яблуко, білі квіти, мінеральність
Гастрономічне поєднання: устриці, суші, біле м’ясо
Температура подачі: 6–8°C
Регіон: Італія, Емілія-Романья
Сорт винограду: Ламбруско
Смакові особливості: цитрус, білий персик, квіткові ноти
Гастрономічне поєднання: салати, білі сири, закуски антіпасті
Температура подачі: 6–8°C
Регіон: Франція
Сорт винограду: Шардоне
Смакові особливості: тропічні фрукти, яблуко, легка ваніль
Гастрономічне поєднання: курка у вершковому соусі, морська риба, паста з соусом альфредо
Температура подачі: 8–10°C
Регіон: Франція
Сорт винограду: червоні сорти
Смакові особливості: полуниця, малина, легка цитрусова свіжість
Гастрономічне поєднання: тартар з тунця, салати, легкі закуски
Температура подачі: 6–8°C
Регіон: Франція, Бордо
Сорт винограду: Каберне Совіньйон, Мерло
Смакові особливості: чорна смородина, кедр, легкі прянощі
Гастрономічне поєднання: стейки, качка, зрілі сири
Температура подачі: 16–18°C
Акція діє з 10.10.2025 по 31.10.2025 включно при наявності товару згідно з адресною програмою. За деталями звертайтесь до адміністрації магазину та за телефоном гарячої лінії: 0 800 301 707 (безкоштовно з усіх телефонів на території України).
УВАГА: Контент включає інформаційні матеріали про якості та характеристики алкоголю.
Лише для повнолітніх (18+).
НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я
Натискаючи «Так» ви також надаєте згоду на отримання інформації про продукцію, що представлена на сайті, за допомогою засобів дистанційного зв’язку згідно з ч. 2 ст. 15 Закону України «Про захист прав споживачів»