Темне пиво з морським присмаком. І це не метафора, таке скуштуєш не щодня. Наш стаут увібрав море з устриць, настоявся у бочках і наповнився різними-різними ароматами.
На дегустації у «Сільпо» ми відкоркуємо для вас Double Oyster Stout Bourbon Barrel Aged від крафтової броварні Beermaster Brewery – унікальний лімітований стаут, зварений на устрицях, що додають вишуканої мінеральності та легкого морського подиху. В ньому – нотки диму, кави, ванілі, фруктів та карамелі. Витримують напій у бочках, в яких раніше настоювався бурбон.
Дегустацію проведе бровар-технолог з 10-річним досвідом Олександр Поліщук. А щоб смак стауту розкрився ще краще, пригощатимемо устрицями. «Фін де Клер» – найвідоміша ніжна перлина устричного світу. На смак вона фруктово-солодка та ідеально доповнена йодистими нотками морської свіжості.
Дегустувати устричний стаут з устрицями будемо 3 жовтня з 17:00 до 19:00 за адресою: м. Київ, вул. Кільцева дорога, 1 (ТРЦ Respublika Park).