Це Совіньйон блан від найстарішої винарні Південної Африки. Його довго витримують на осаді, роблять все, щоб вино було не лише свіжим, а й насиченим. В ароматі виблискує тропічними й цитрусовими нотами, у смаку відчуваються диня, хрусткі яблучка, аґрус та зелений інжир.
Бургундське Шардоне від сімейної винарні, якою вже у п’ятому поколінні керує родина Бушар. Вино частково вініфікується в дубових бочках, частково в нержавіючих чанах, а потім витримка триває 8–12 місяців. Завдяки цьому вино комплексне і глибоке, має відтінки підсмажених тостів, меду, білих квітів та фруктів. Ідеальне вино в компанії сирів, салатів та риби.
Квінтет з Провансу: Гренаш, Сіра, Сенсо, Семільйон та Роль. Задля красивого рожевого кольору сусло короткий час перебуває в контакті зі шкірочками. Ферментація проходить у чанах з нержавіючої сталі. Витримка у сталі триває 3 місяці. В ароматі розкриваються цитрусові ноти, згодом виступають диня, персики та квіти.
Виразне іспанське вино зі старих лоз сорту Темпранільйо було витримане 2 роки в дубі, а потім ще рік в пляшці. В ароматі – спеції, шоколад та чорні ягоди, в смаку – оркестр з вишень, ожини, чорного шоколаду і шовкових танінів. Через все це має золото з Mundus Vini.
Делікатний бургундський Піно Нуар із чудовим балансом, приємною кислотністю та класичним смаком, де відтінки полуниці і солодких спецій підкреслюють темні ягоди та ноти ожини.
Супертосканський стиль представляє тріо: Санджовезе, Каберне-Совіньйон та Мерло. Кожен сорт вініфікується окремо та довго мацерується, а потім вино витримується 12 місяців у дубі. В ароматі панують вишневі відтінки, смородина, згодом виступають лакриця і ваніль. Чудовий насичений і складний компаньйон смаженому м’ясцю та сирам.
Тут у пляшці всесвітній фаворит сучасності – сорт Примітиво з витримкою в дубі з Італії.
Аромат насичений – в ньому переплітаються густі ноти какао, прянощі та чорні вишні, а в смаку виступають ноти чорних фруктів, шоколаду та лакриці. Насичене, солодкувате й аж густе вино, яке на смак дорожче, ніж вартість.
Глибокий та елегантний Каберне-Совіньйон із Чилі. Бродіння на диких дріжджах, витримка у французьких бочках 18 місяців. Вино демонструє аромати вишні, сливи, чорної смородини, тютюну та має округлі й оксамитові таніни.
Бордоський еталонний дует Каберне-Совіньйон і Мерло з витримкою в дубі дає напрочуд елегантне та добре збалансоване вино. В смаку домінують чорні ягоди і спеції, ще є ваніль, тютюн та чорний шоколад.
УВАГА: Контент включає інформаційні матеріали про якості та характеристики алкоголю.
Лише для повнолітніх (18+).