preloading
Гість Балобонуси: 0
Головне меню
Вхід до переваг Увійдіть у «Власний Рахунок», щоб отримати максимум вигоди
Гість Балобонуси: 0

Пам’ятаєте у стрічці «За двома зайцями» Химка носилася з пляшкою «шампанського» зі словами: «Та подавати те вино чи ні? Я його гріла, гріла!..»

 

Для вас ми зробили добірку ігристих вин, які точно не треба гріти, а от подавати треба за будь-якої можливості. Бо коли ще святкувати буття, як не зараз?

  • У золотавій пляшці яскраве, свіже і делікатне вино – просекко в його еталонному варіанті. Смак і аромат демонструють фруктово-квіткові ноти – грушки, яблука та акація.

  • Рожеве просекко із сорту Піно Неро, яке вже встигло взяти золото на конкурсі Sakura Japan Women's Wine Awards. Виноград збирають вручну, вторинна ферментація в сталі триває 60–90 днів. У смаку домінують ноти порічок та суниць, а ще білих слив та цитрусів.

  • Традиційний метод виготовлення, органічний виноград з висоти «+500 над рівнем моря» сортів Макабео, Шарелло та Парельяда – все це складові насиченого вина з глибокою кислотністю та гармонійним смаком. Там жовті яблука, білі персики, дрібка ванілі та ніжний відтінок тістечок.

  • У келиху будуть аж чотири сорти винограду – Шарелло, Макабео, Парельяда та Шардоне, де Шардоне ще й ферментується в дубі. Завдяки витримці вина в погребах 24 місяці воно має яскравий тон випічки та аромат консервованих ананасів, які додаються до глибоких відтінків айви, персиків і яблук. Виважена яскрава пляшка кави.

  • Рожева кава з винограду сорту Трепат, який збирається вночі, щоб зберегти прохолоду і надати свіжості вину. В ароматі дуже яскраві ноти червоних ягід та польових квітів. Чудова кава як аперитив та компаньйон салатам чи рибним стравам.

  • Рожевий креман з Долини Луари, виготовлений з дуету сортів Каберне Фран та Шардоне, запам’ятається нотами червоних ягід і цитрусів, спецій та полуниці з вершками.

  • Одне з найдоступніших шампанських в Україні з еталонним смаком, яке дуже хочеться порекомендувати, бо ідеальне співвідношення ціна-якість. Виготовлене із Шардоне, Меньє та Піно Нуар, витримане 4 роки. Має в ароматі тропічні фрукти, урюк, білі фрукти. У смаку можна почути цитрусові з легесенькою нотою підсмаженого тосту.

  • Рожеве класичне шампанське, витримане 3 роки. В ароматі відкриваються солодкуваті ноти персиків, вишні та вершкового масла. Смак ягідний, глибокий та дуже об’ємний, структура дуже насичена, а кислотність середня. Ідеальне для гастрономічного поєднання хоч до в’яленого м’яса, хоч до десертів.

УВАГА: Контент включає інформаційні матеріали про якості та характеристики алкоголю.
Лише для повнолітніх (18+).

надмірне споживання алкоголю шкідливе для вашого здоров'я