ЦІКАВИНКИ ВІД BEERMASTER: ДОБІРКА УЛЮБЛЕНОГО

 

Яке пиво обрати серед різноманіття стилів? З якої країни? Ми підібрали спешл колекцію зразків, які полюбляємо самі. Адже завжди рекомендація від друга заходить ліпше.

 

Поїхали знайомитися!

Чехія – країна з багаторічною історією пивоваріння
  • Cerna Hora Lezak — світлий лагер, який виготовляється з кращих місцевих інгредієнтів за одним із давніших рецептів Моравії. Він має виразний хлібний аромат і грубу хмільну гіркоту, яка повільно згасає. Колір варіюється від золотисто-жовтого до золотисто-коричневого. Приготуйте в духовці курку, додайте до неї овочів, на стіл поставте бокали та обов’язково заздалегідь охолодіть Lezak.

  • Cerna Hora Granat — легкий чеський лагер, який отримав свою назву завдяки бордово-гранатовим відблискам пива у бокалі. Пиво має повний, дещо солодкуватий смак, приємний посмак саме завдяки старовинному рецепту, в якому використали баварський, карамельний та кольоровий солод. Насолодитися пивом вам допоможуть м’ясні страви й овочі на грилі та й смажені на пательні теж підходять, сири середньої інтенсивності.

  • Cerna Hora Medova 13 – зварено за власною рецептурою відомого чеського броваря Йіржи Єлінка. Чому не додати до пива натуральний мед? Кажемо однозначно «так», адже завдяки цьому в ароматі – свіжий букет медово-хмільних відтінків, у смаку – оксамитова солодкість і легка гірчинка. Справжнє темне золото. Щоб посилити смак пива, радимо приготувати м’ясо з медовим соусом і овочевий салат. 

Сполучені Штати Америки і їхня любов до бейсболу та пива

 

 

Blue Moon Belgian White – зварене 25 років тому в Денвері, США і продовжує завойовувати серця прихильників пива бельгійського стилю. Нефільтрований пшеничний ель має пряні ноти свіжого коріандру та апельсинової цедри у смаку. Обирайте йому до пари молодий чеддер, морепродукти, лимонний чизкейк або пийте як американці – зі шматочком апельсина на бокалі, щоб підкреслити смак.

Шотландські стаути – справжня гордість Сполученого Королівства Великої Британії
  • Belhaven Black Scottish Stout. Саме день народження цього стауту – 23 січня 2012 року – вважається днем шотландської гордості. Це пиво увірвалось на світовий ринок, підкорюючи своїм смаком смаженої кави і шоколаду. І все завдяки кришталево чистій шотландській воді, унікальному потрійному бленду шотландського солоду та місцевому ячменю. Зробіть смачний гарячий сендвіч із сиром, підготуйте сирну тарілку, морепродукти на грилі, не забутьте про чорний шоколад – та можна влаштувати непоганий вечір із друзями і рідними.  

  • Belhaven McCallum's Stout – традиційний шотландський ель із балансом гіркоти та солодкості. Аромат і смак цього пива нагадує справжній десерт, такий само бісквітний, солодкувато-солодовий із нотами ірисок. Ну десерт, то й десерт: купіть тортика шоколадного або плитку чорного-чорного шоколаду – з такою парою можна насолодитися романтичною вечерею при ароматичних свічках.

Список складений за рекомендованою послідовністю вживання, якщо ви плануєте провести дегустацію й обрати усе пиво одразу.



УВАГА: Контент включає інформаційні матеріали про якості та характеристики алкоголю.
Лише для повнолітніх (18+).

надмірне споживання алкоголю шкідливе для вашого здоров'я