preloading
Гість Балобонуси: 0
Головне меню
Вхід до переваг Увійдіть у «Власний Рахунок», щоб отримати максимум вигоди
Гість Балобонуси: 0

FEELtrd — це більше, ніж кав'ярня в «Сільпо». Це простір, де спешелті кава, турбота й атмосфера зливаються в одне. Проєкт заснований у 2020 році кавовим експертом Fozzy Group Євгеном Горбанем, який організовує його разом із Дмитром Гораєм і Юлією Багін.

  • Ми варимо каву на зерні, яке обсмажуємо самі, а за якість і смак відповідає сертифікований Q-Grader — Максим Малюта. Саме тому кожна чашка в FEELtrd — стабільно смачна.

    У нашому меню — класика, альтернатива, дрип кава, сезонні напої. Ми віримо, що кава має бути доступною та чесною — як на ходу, так і для затишної паузи посеред дня.

    У кожній кав’ярні FEELtrd можна придбати каву та чай на вагу, а також якісний інвентар для приготування напоїв вдома. Крім того, дрип кава від FEELtrd доступна онлайн.

  • Купуємо зерно напряму у ферми. У нас завжди якісні сорти, а деколи - унікальні.
  • Обсмажуємо самі. Наш ростер може і в стабільне виробництво, і в експерименти.
  • Баристи знають про каву все. Якщо треба порада, вони радо поділяться знаннями.
  • Ми працюємо, аби вам смакувала кожна чашка. Навіть без цукру і молока.
  • Баристам асистує лише топова техніка, що працює із науковою точністю.
  • У каві, як й у житті, ми ловимо момент, тому регулярно оновлюємо сезонне меню.
  • Як ми фільтруємо зайве? Зберігаємо зелене зерно з турботою.
    Ми не кидаємо каву напризволяще навіть на складі. Натомість - піклуємось про затишний мікроклімат, приємне сусідство та зручні мішки, що захищають її від перепадів вологості.

  • Щоби гарантувати якість, ми контролюємо кожен етап. Перед тестовим обсмажуванням ми ще раз перевіряємо якість зерна. А на склад виробництва доставляємо обсяги, достатні для не більш як трьох днів роботи. Ми знаємо: кава смачна, поки свіжа.

  • Перед великою обсмажкою ми тестуємо невеликі партії й проводимо капінги. Процес обсмажування пильнуємо за допомогою колориметру, що ювелірно вимірює та оцифровує показники. З його допомогою визначаємо найкращу тривалість та режим обсмажування для того чи іншого слота.

  • Ще під час закупівлі зеленої кави, ми визначаємо, як і де будемо варити її у майбутньому. Виходячи з планів на зерно та результатів капінгів, ми й підбираємо досконалий профіль обсмажування. Робимо все, щоб у вашій чашці був яскравий смак  — і нічого зайвого.

  • В наших кав’ярнях маємо все: необхідне суперобладнання, знання, якісне зерно, можливості для експериментів та трохи панковості в крові, а головне – ім’я. FEELtrd.

3
MarkerMarkerMarkerMarker
8
Marker
Leaflet OpenStreetMap contributors
Пошук