Крок 1 з 6
Картопля – 500 г, вода – 1 л, сіль – 3 г
Промийте картоплю й залийте холодною водою. Додайте сіль і варіть у шкірці на середньому вогні до готовності (20–25 хв).
на 4 порції
Норвезькі картопляні коржики з лососем — це апетитна фантазія за мотивами типових норвезьких закусок. Шеф Марко Черветті привіз рецепт з Норвегії спеціально для гостей “Сільпо”. Марко трохи почаклував і знайшов гідного конкурента для класичних канапок з червоною рибою. Коржики виходять ніжні всередині й хрусткі ззовні, а подача з лососем і зеленою цибулею створює виразний і неповторний смак.
Ще 20 000+ рецептів на shuba.life
Готово!
Нехай смакує 🤗
Вибирайте рецепти та замовляйте продукти зручно й швидко!