Безлактозна пана-кота

Інгредієнти

на 4 порції

  • Соєве молоко 500 мл
  • Цукрова пудра 120 г
  • Желатин порошковий 10 г
  • Ванільний цукор 1 уп.
  • Вода холодна 50 мл
  • Приладдя для приготування 1 шт

Безлактозна пана-кота

20 хвилин

Приготуйте ніжний і легкий італійський десерт без лактози. Завдяки використанню соєвого молока та желатину він виходить повітряним і делікатним, але при цьому залишається класично кремовим на смак.

Харчова цінність порції

  • Ккал135
  • Білки
  • Жири
  • Вуглеводи18г

Ще 20 000+ рецептів на shuba.life

Крок 1 з 6

Желатин порошковий – 10 г, вода – 50 мл
У невеликій мисці змішайте порошковий желатин з холодною водою. Залиште на 10 хвилин для набрякання.

Крок 2 з 6

Соєве молоко – 500 мл, цукрова пудра – 120 г, ванільний цукор – 1 уп.
У каструлю налийте соєве молоко, додайте цукрову пудру і ванільний цукор. Нагрівайте на повільному вогні майже до закипання, але не доводьте до кипіння.

Крок 3 з 6

Вимкніть вогонь. Дайте охолонути до 65-60 °C. Додайте набряклий желатин і ретельно перемішайте вінчиком, поки він повністю не розчиниться.

Крок 4 з 6

Розлийте рідину по формах або склянках. Залиште на столі, щоб суміш охолола до кімнатної температури.

Крок 5 з 6

Переставте форми у холодильник на 4 години, доки десерт повністю не застигне.

Крок 6 з 6 👨‍🍳

Безлактозна пана-кота - крок 6 з 6
Подавайте безлактозну пана-коту охолодженою, прикрасивши ягідним чи карамельним соусом, свіжими фруктами або горіхами.

Готово!

Нехай смакує 🤗

Головний партнер Shuba.life
Найкращі кулінарні рецепти смачних страв на всі випадки життя – як готувати сирники, пекти шарлотку, варити солянку, маринувати та квасити, читайте на SHUBA.
telegram botviber botfacebook bot