Кінець літа порадує одеситів відкриттям першого преміального делікатес-маркету всеукраїнської мережі Le Silpo, в якому пріоритетними є принципи смаку, ексклюзивності, екологічності, корисності для здоров'я й ультрасвіжості.
Асортимент товарів на 70% становитимуть продукти преміального класу більш ніж зі 100 країн світу: від свіжомороженої ікри з Аляски до посуду і зубної пасти. У маркеті гості зможуть знайти рідкісний океанічний блакитний тунець вагою 200 кілограмів та делікатесний канадський баранчик породи Олібс. Всесвітньо відомі DOP сири і витримані хамони, найширший вибір екзотичних фруктів; українські спеціалітети: від м'ясних і молочних делікатесів, виготовлених за стародавніми рецептами, до закарпатських трав'яних зборів, варення та меду диких бджіл. Колекція рослинних олій, серед яких 8 переможців «оливкового Паркера» Flos Olei; бальзамік 12-річної витримки і найгостріший соус у світі (більш як 40 тис. сковілів); пиво 11-ти з 12-ти чернечих орденів трапістів і пляшка віскі вартістю 1 000 000 грн.
Те, як відбирають продукти у Le Silpo, можна порівняти з технологією ручного вилучення зародків пшениці із зерен для виробництва макаронів — так готують пасту в маленькому селі в Тоскані. Той особливий аромат зерна, який можна відчути під час варіння, привезли звідти спеціально для Le Silpo. У 99% відділ Власного імпорту супермаркетів співпрацює безпосередньо з виробником, навіть якщо це невелике сімейне фермерське господарство.
Делікатес-маркет працює на сучасному високотехнологічному обладнанні, що дає змогу досягти бажаного смаку страв власного виробництва — зокрема, у відділі кулінарії. У камері сухого дозрівання тримають відруби яловичини, з яких виходять класичні «мармурові» стейки. У кавовому відділі обсмажують зелену каву, причому 24 сорти із 60 представлених мають статус «спешиаліті». Тут також можна спробувати лінійку французьких десертів власного виробництва, пташине молоко з бельгійським шоколадом і кондитерські вироби для веганів. Є виробництво морозива і сорбетів, мармеладу та зефіру на основі пюре з натуральних фруктів і власна сироварня, де готують свіжі моцарелу та бурату.
Окрему увагу варто приділити пекарні з дерев'яною піччю для хліба і лавашів. Уся колекція хлібних виробів Le Silpo — від традиційних рецептів багетів та круасанів, знайдених у далеких куточках Європи, до безапеляційно здорових нововведень: безглютенових продуктів, закваски, використання насіння чіа і пластівців полби, — зовсім скоро буде доступна одеситам.
У маркеті працюватимуть кілька дегустаційних зон, де разом із сомельє можна спробувати поєднання вин (понад 600 найменувань) з гастрономією та бакалією; буде кафетерій для гурманів-ласунів. А для приморського перекусу з келихом ігристого гостю варто зупинитися біля Bar de la Marine. Тут можна буде скуштувати страви зі свіжої риби й устриць без термічної обробки: тартари, севіче та інші закуски.
І на довершення до всього, на території супермаркету відкриється ресторан Le Grill на 80 посадкових місць, в якому творитиме бренд-шеф всієї мережі Марко Черветті, що захоплюється різноманітністю кухонь світу — від рідної італійської до китайської.
Крім гастрономічного й естетичного задоволення для будь-якого гурмана, Le Silpo гарантує високу якість, імпортуючи тільки продукти з «зеленого списку» товарів — еко, біо і продукти з DOСG.
Отже, з 31 серпня кожен мешканець Одеси зможе потішити себе вишуканими продуктами зі всієї земної кулі.
Одеса, вул. Генуезька, 24б
Відкриття: 31 серпня 2017 р.
Площа торгового залу: 2400 кв. м
Кількість працівників: 300 осіб
Звертайтеся до прес-служби за телефоном або електронною адресою, якщо вам знадобиться додаткова інформація.