Крафтова броварня Beermaster Brewery зварила лімітоване ячмінне пиво Barley Wine
22.11.2023
3680

Крафтова броварня Beermaster Brewery зварила лімітоване ячмінне пиво Barley Wine

Крафтова броварня Beermaster Brewery вісім місяців працювала над бочковим проєктом Barrel Aged Project. Це витримане у бочках ячмінне пиво Barley Wine. Віктор Ващук, шеф-бровар крафтової броварні Beermaster Brewery, зі своєю командою майстрів постійно створює крафтове пиво у класичних і експериментальних стилях. 

А що ви знаєте про ячмінне вино, якщо дослівно перекладати англ barley wine? 

Barley Wine (ячмінне вино) — це міцний ель, який з'явився в Англії, а його назва більше стосується високого вмісту алкоголю. Barley Wine з високою початковою щільністю виготовляється з переважно світлого ячмінного солоду й без додавання несолодженої сировини.  

У нашій версії  Beermaster Brewery витримала barley wine 8 місяців у трьох різних бочках — у бочці з французького дуба з-під витриманого десертного вина Moscatel, з-під витриманого рому й вина Porto.

Barley Wine в бочці з-під Мускателю — міцне, збалансоване пиво з ароматами сухофруктів, горіхів та карамелі.
Barley Wine в бочці з-під ямайського рому — солодке, пряне пиво з нотками лакриці та ванілі.
Barley Wine в бочці з-під вина Порто — пиво, яке ми намагались зробити максимально десертним, у бочку спеціально додали какао-боби та зубрівку.

Усі пляшки спаковані в дерев'яні коробочки з двома бокалами. Це спеціальні бокали, які допоможуть вам максимально розкрити смак і аромат пива. Це дижестив, який підійде для завершення вечора і вашого важкого дня. 

Кожен сорт пива випущений обмеженим тиражем — усього по 360 пляшок.

Приходьте до «Сільпо» і спробуйте новинки Barrel Aged Project! 

 

Про Beermaster Brewery – власну крафтову броварню «Сільпо»

Beermaster Brewery розпочала роботу у лютому 2022-го року. Для «Сільпо» початок власного виробництва пива є логічним та послідовним кроком. Вже понад десять років мережа супермаркетів розвиває пивну культуру в Україні, збираючи найкращі сорти пива з усього світу, у тому числі український та іноземний крафт.  Від початку повномасштабного вторгнення броварня вийшла на своє максимальне завантаження і випускає більше 12 тис літрів в місяць. В асортименті 5 постійних стилів, 7 сезонних, лімітована бочкова серія.

Команду Beermaster Brewery очолює Віктор Ващук, який має понад 20 років досвіду пивоваріння. Пройшовши шлях від майстра пивзаводу-гіганта до співзасновника власної крафтової пивоварні, Віктор Ващук вкладає у пиво увесь свій досвід, любов, багато хмелю та трішки мексиканського копченого перцю. Віктору належить рекорд із варіння найміцнішого пива України. Також він неодноразово завойовував Гран-прі та золоті медалі на міжнародному дегустаційному конкурсі East European Beer Award.

В цьому році броварня в рамках проєкту «Beer together» зварила колабу з ліверпульською крафтовою броварнею Neptune Brewery до Євробачення. Відвідала фестиваль пива у Варшаві, де презентувала єдине українське пиво на великому стадіоні Легія поміж понад 200 броварень і більш ніж 1000 кранів. І ми трохи завоювали серденьок в Англії і в Польщі. Провели благодійну «Толоку» у нас на броварні та в Пабі. Зібрали більш ніж 400 гостей, пригощали українським крафтом на 40 кранах.

Зварили колаби з Правдою, Андервуд та 2085. Побували на події Beereducation 2.0 в This is Пивбар, де смачно розповідали про пиво, і презентували колабу з пабом - Wee heavy Scottish ale.

Слідкувати за новинами та анонсами подій пивоварні Beermaster Brewery ви можете у соціальних мережах у facebook та instagram, або на сайті «Сільпо».

Прес-служба

Звертайтеся до прес-служби за телефоном або електронною адресою, якщо вам знадобиться додаткова інформація.

[email protected]
Знімання в «Сільпо»

Бажаєте організувати знімання в «Сільпо»?
Заповніть форму за посиланням