Надихати на готування може новий рецепт, гарний настрій і добрий сир. Ну, правда! І ми так надихнулися, що кличемо вас на сирний майстер-клас. Готуватимемо із щедрою порцією витриманого сиру Prima Grande.
Prima Grande має насичений смак та щільну текстуру. Він ідеальний для сирної тарілки, добре пасує до фруктів і доповнює ваші улюблені страви.
На майстерці від Фестирудз «Сир, каштани і Божоле Нуво» наші шефи розкажуть про гарні поєднання та поділяться власними секретами сирних приготувань.
Майстер-клас відбудеться 20 листопада з 18:00 до 19:00.
Участь у події безкоштовна – за реєстрацією.

Вікторія Науменко – шеф-кухарка нового покоління із глибоким розумінням продуктів, відчуттям смаку та увагою до деталей у подачі страв. У 2025 році здобула престижний кулінарний титул та стала призеркою національного чемпіонату. Вікторія бере участь у професійних форумах, гастрошоу та майстер-класах.
Меню від шефині:
Відвідати подію із Вікторією Науменко можна тут: м. Боярка, квартал 103.
В’ячеслав Попков – викладач Кулінарної академії, учасник кулінарних заходів та автор кількох книжок про українську кухню і найкращих шефів України. У своїх стравах В’ячеслав поєднує смаки локальних продуктів, текстури й сучасні техніки приготування.
Меню від шефа:
Готуємо разом із шефом тут: м. Бровари, вул. Київська, 241.
Леонід Малюга – досвідчений шеф-кухар, який на кухні з 18 років. Він працював як в Україні, так і за кордоном. Нині Леонід зосередився на здоровому та правильному харчуванні, працює у престижному ресторані. Був також учасником відомого кулінарного шоу.
Меню від шефа:
Майстер-клас із Леонідом Малюгою відбудеться за адресою: м. Львів, вул. Кульпарківська, 226а.
Олександр Ярош – один із найкращих кухарів України, «Золотий шеф України» та член національної збірної з кулінарного мистецтва. Олександр також організовує та проводить благодійні гастровечері.
Майстерка з Олександром відбудеться за адресою: с. Лісники, вул. Ватутіна, 170.
Євген Білий – один із наймолодших учасників українського кулінарного шоу. Його креативність та неймовірні презентації страв підкорили глядачів, він став одним із найцікавіших шефів. Нині Женя працює шефом у ресторані в Києві.
Меню від шефа:
Майстер-клас із шефом можна відвідати тут: м. Київ, вул. Дніпровська набережна, 12.
Ігор Зражевський – шеф-кухар із багаторічним досвідом, який присвятив життя створенню витончених, незабутніх страв. Нині він очолює кухню італійського ресторану в Одесі. Завдяки своїй майстерності та пристрасті до кулінарії Ігор став впізнаваним серед поціновувачів високої кухні.
Меню від шефа:
Готуємо із шефом за адресою: м. Одеса, пров. Семафорний, 4.