preloading
Гість Балобонуси: 0
Головне меню
Вхід до переваг Увійдіть у «Власний Рахунок», щоб отримати максимум вигоди
Гість Балобонуси: 0

Готуємо з шефами


Дата:
20.11.2025
Час:
18:00 - 19:00
Місце:
6 супермаркетів «Сільпо»
Адреса:
6 міст
    • Надихати на готування може новий рецепт, гарний настрій і добрий сир. Ну, правда! І ми так надихнулися, що кличемо вас на сирний майстер-клас. Готуватимемо із щедрою порцією витриманого сиру Prima Grande
      Prima Grande має насичений смак та щільну текстуру. Він ідеальний для сирної тарілки, добре пасує до фруктів і доповнює ваші улюблені страви.

      На майстерці від Фестирудз «Сир, каштани і Божоле Нуво» наші шефи розкажуть про гарні поєднання та поділяться власними секретами сирних приготувань.

      Майстер-клас відбудеться 20 листопада з 18:00 до 19:00. 
      Участь у події безкоштовна – за реєстрацією.

    • Вікторія Науменко – шеф-кухарка нового покоління із глибоким розумінням продуктів, відчуттям смаку та увагою до деталей у подачі страв. У 2025 році здобула престижний кулінарний титул та стала призеркою національного чемпіонату. Вікторія бере участь у професійних форумах, гастрошоу та майстер-класах.

      Меню від шефині: 

      • Вітело тонато з копченим марліном у теплому сирному флоу.
      • Класичний «Цезар» з раменом та соусом з анчоусами.

      Відвідати подію із Вікторією Науменко можна тут: м. Боярка, квартал 103.

    • В’ячеслав Попков – викладач Кулінарної академії, учасник кулінарних заходів та автор кількох книжок про українську кухню і найкращих шефів України. У своїх стравах В’ячеслав поєднує смаки локальних продуктів, текстури й сучасні техніки приготування. 

      Меню від шефа:

      • Сирний крем-суп з хамоном та пряною фокачою.
      • Брускета з витриманим сиром, сезонними ягодами та трюфельним медом.

      Готуємо разом із шефом тут: м. Бровари, вул. Київська, 241.

    • Леонід Малюга – досвідчений шеф-кухар, який на кухні з 18 років. Він працював як в Україні, так і за кордоном. Нині Леонід зосередився на здоровому та правильному харчуванні, працює у престижному ресторані. Був також учасником відомого кулінарного шоу. 

      Меню від шефа: 

      • Сирний суп з прошуто в хлібі.
      • Сирна полента з грибами та сметанними сферами.

      Майстер-клас із Леонідом Малюгою відбудеться за адресою: м. Львів, вул. Кульпарківська, 226а.

    • Олександр Ярош – один із найкращих кухарів України, «Золотий шеф України» та член національної збірної з кулінарного мистецтва. Олександр також організовує та проводить благодійні гастровечері. 

      Майстерка з Олександром відбудеться за адресою: с. Лісники, вул. Ватутіна, 170.

    • Євген Білий – один із наймолодших учасників українського кулінарного шоу. Його креативність та неймовірні презентації страв підкорили глядачів, він став одним із найцікавіших шефів. Нині Женя працює шефом у ресторані в Києві.

      Меню від шефа: 

      • Чипс із пармезану з сирним мусом та гелем із Бордо.
      • Філе лосося із соусом «Шампань&пріма гранде» та ікрою кети.
      • Ростбіф з трюфельно-сирним соусом та зеленим маслом.

      Майстер-клас із шефом можна відвідати тут: м. Київ, вул. Дніпровська набережна, 12.

    • Ігор Зражевський – шеф-кухар із багаторічним досвідом, який присвятив життя створенню витончених, незабутніх страв. Нині він очолює кухню італійського ресторану в Одесі. Завдяки своїй майстерності та пристрасті до кулінарії Ігор став впізнаваним серед поціновувачів високої кухні.

      Меню від шефа: 

      • Хрустка броколі з мигдалем та сирним соусом.
      • Смажений сир з ягідним конфітюром та томатами чері.

      Готуємо із шефом за адресою: м. Одеса, пров. Семафорний, 4.