Попереду цілий тиждень французької атмосфери. Запрошуємо справжніх гурманів спробувати всі ноти французької симфонії на смак.
А диригентом «Сільпо»-оркестру стане французьке вино Божоле Нуво.
Ще кілька тижнів тому це вино було виноградом у Бургундії, а вже зовсім скоро наші сомельє котитимуть його у винних бочках та розливатимуть у ваші келихи.
Якщо поставити їх разом – то з них можна писати картини.
Це ми про солодковершкове масло ТМ «Біло» та крафтовий багетик від наших пекарів-Перевершників.
Ніжні вершкові хвилі масла та хрумкі нотки багетика творять для вас маленький кулінарний меджик у «Сільпо».
Її друге ім'я – насолода, а перше – L'OR, що в перекладі з французької означає «золото». Кава L'OR – це про бездоганність смаку та витонченість аромату, які підкорюють найвибагливіших поціновувачів. Ковток за ковтком – L’OR уповільнює час заради моментів, що дарують розкіш поринути у світ чуттєвої насолоди.
Відкрийте для себе колекцію вишуканих смаків кави L'OR та сповільніться під мелодію справжньої «Французької симфонії».
Тартін а-ля Божоле з козячим запеченим сиром – це французьке гастрономічне поєднання від наших шеф-кухарів для Фестирудзів «Французька симфонія».
Трошки про закуску тартін.
Це французька страва, яка походить від французького слова «tartiner», що означає «розмазувати». Спочатку тартін був простим сільським обідом для селян та робітників, але з часом став популярним в усій Франції та за її межами.
Тож завітайте на фудхоли «Сільпо» Resto і продегустуйте симфонію смаку Франції.