Знімайте роуд-мувіз для сторіз у новому львівському «Сільпо»
15.10.2020

Знімайте роуд-мувіз для сторіз у новому львівському «Сільпо»

15 жовтня 2020 – Новий супермаркет «Сільпо» з ексклюзивною інтерпретацією траси Київ — Чоп відкрито у Львові на вулиці Пасічній, 164. Це магазин про подорожі та рух до нових вражень з усіма обов’язковими елементами дороги: світлофорами, дорожніми знаками, колесами, автомобілями, відбійниками, заправками.

Цілий культурний код подорожі Україною відображено в ілюстраціях та інсталяціях нового «Сільпо» — від бабусі з чорницею у Корці до дівчинки з цукерками в Житомирі. Тут навіть є свій готель і лижна траса. Українські мистецькі та архітектурні принади і традиції завдяки «Сільпо» перемежовуються з урбанізмом та футуризмом.

Для Гостей – 1177,3 квадратних метра, щоб вони могли зануритися в подорож від столиці до західного кордону. Прямуйте за дороговказами на підвісній трасі під стелею – і ви знайдете рибну заправку із власною коптильнею та акваріумом, ряди з хамоном, «Лавку традицій», камеру дозрівання м’яса.

Траса в «Сільпо» із самокасами та «Вільнокасою» – надсучасна. А ще дружня до планети – промені світла на нашій трасі тільки з енергозберігаючих носіїв.

«Сільпо» — одна з найбільших національних мереж продовольчих супермаркетів України. Заснована в 1998 році. Станом на жовтень 2020-го нараховує 266 супермаркетів, в тому числі 4 делікатес-маркети Le Silpo. В компанії діє проєкт підтримки та розвитку малих українських виробників «Лавка традицій», продукцію яких можна придбати в «Сільпо» і делікатес-маркетах Le Silpo. Входить до однієї з найбільших торгово-промислових груп України Fozzy Group.

«Cільпо» — один із небагатьох у світі великих мережевих продуктових ритейлерів, який створює індивідуальний тематичний дизайн для кожного магазину. В 2020 році три дизайнерські супермаркети «Cільпо» вчетверте увійшли в Europe’s Finest Store — перелік найкращих інноваційних дизайнів європейських магазинів за версією European Supermarket Magazine.