Знайдіть тартан «Сільпо» <br /> в Новому Роздолі
18.10.2020

Знайдіть тартан «Сільпо» <br /> в Новому Роздолі

18 жовтня 2020 — Містично-героїчні шотландські мотиви у Прикарпатті: відкрився «Сільпо» в Новому Роздолі Львівської області за адресою проспект Шевченка, 30а.

На 1370,5 квадратних метра нового супермаркету кожен Гість може почуватися дослідником тартану — шотландського картатого орнаменту. Тут зібрано малюнки всіх шотландських кланів і навіть один вигадано спеціально для «Сільпо» — варто лише уважно придивитися до оздоблення відділів.

Історичні факти й легенди Шотландії супроводжують Гостей у декорі магазину, на картинах і артінсталяціях – дерево й метал, середньовічні обладунки, світильники-роги, чортополохи, Лохнеське чудовисько, мисливські яструби під стелею.
Суворий кельтський символізм, однак, саме в «Сільпо» означає гостинність. Якщо ви вже завітали до супермаркету, ми запропонуємо затишно перепочити в кав’ярні й піцерії. Місця вистачить усім — навіть якщо ваш клан налічує три десятки хоробрих сердець.

По-шотландськи привітний «Сільпо» відкрито з 08:00 до 22:00.

«Сільпо» — одна з найбільших національних мереж продовольчих супермаркетів України. Заснована в 1998 році. Станом на жовтень 2020-го нараховує 267 супермаркетів, в тому числі 4 делікатес-маркети Le Silpo. В компанії діє проєкт підтримки та розвитку малих українських виробників «Лавка традицій», продукцію яких можна придбати в «Сільпо» і делікатес-маркетах Le Silpo. Входить до однієї з найбільших торгово-промислових груп України Fozzy Group.

«Cільпо» — один із небагатьох у світі великих мережевих продуктових ритейлерів, який створює індивідуальний тематичний дизайн для кожного магазину. В 2020 році три дизайнерські супермаркети «Cільпо» вчетверте увійшли в Europe’s Finest Store — перелік найкращих інноваційних дизайнів європейських магазинів за версією European Supermarket Magazine.

552064