Виноградісне відкриття «Сільпо» у Полтаві
21.11.2021

Виноградісне відкриття «Сільпо» у Полтаві

У Полтаві, в ТРЦ «Конкорд» за адресою: вул. Європейська, 60а, 21 листопада відкрився новий дизайнерський супермаркет «Сільпо», присвячений темі винограду. Це другий дизайнерський супермаркет мережі у місті, всього їх у Полтаві вже п'ять.

Назва торгового центру «Конкорд», в якому відкрито супермаркет, є однойменною назвою одного з поширених в Україні сортів винограду. Тому в інтер’єрі магазину дизайнери «Сільпо» використали «виноградісні» мотиви. На вході Гостей зустрічає виноградна лоза, яка йде до фризу, і багато різних об'ємних виноградинок на стіні. У залі в спеціальних діжках виграє червоне, біле й рожеве вино, а у відділі овочів та фруктів під стелею розміщено чотири світлових кола, присвячених різним сортам винограду. На шпалерах та колонах зображено декоративний дівочий виноград для створення враження тіні й живоплоту.

У магазині площею 800 квадратних метрів ви знайдете весь спектр смаків для ваших дегустацій. Тут крутиться гриль, подають страви з печі та лунає музика для розслабленого настрою і шопінгу. Новий «Сільпо» пропонує товари власного імпорту. Кулінарний відділ супермаркету, крім звичної української домашньої кухні, обіцяє щодня дивувати вас мозаїкою справжньої італійської піци. А ще в магазині є прогресивно-екологічне нововведення ― електронні цінники, що дають змогу скоротити витрати паперу й до того ж оперативно оновлювати ціни на товари.

В інфраструктурі супермаркету для швидкого обслуговування Гостей обладнано три каси та п’ять самокас. Чекаємо на вас щодня з 8:00 до 22:00.

«Сільпо» — одна з найбільших національних мереж продовольчих супермаркетів України, заснована в 1998 році. Станом на листопад 2021-го нараховує понад 320 супермаркетів, зокрема 4 делікатес-маркети Le Silpo. Входить до однієї з найбільших торгово-промислових груп України Fozzy Group.

«Cільпо» — один із небагатьох у світі великих мережевих продуктових ритейлерів, який створює індивідуальний тематичний дизайн для кожного магазину. Нині в мережі вже понад 90 тематичних дизайнерських супермаркетів і 4 делікатес-маркети Le Silpo, кожен з яких має власну концепцію. Тематичну атмосферу «Сільпо» створює і для своїх співробітників — кімнати для персоналу також відповідають оформленню магазинів. У мережі є супермаркети в стилі всесвіт Мавки, музичний, ямайський, муркотиковий та інші. Команда «Сільпо» також отримує натхнення з картин Ван Гога, культових хітів рок-музики, азіатської культури, історії Подолу тощо. П’ятий рік поспіль супермаркети мережі входять у Europe’s Finest Store — перелік найкращих інноваційних дизайнів європейських магазинів за версією European Supermarket Magazine. У 2021 році до переліку потрапили три «Cільпо»: за мотивами «Маленького принца», у стилі Америки 50-х, присвячений дайнерам, і «Cільпо» Re Cycling — магазин, який побудовано за «зеленими» технологіями та присвячено дбайливому ставленню до планети.