Вишеньки на Вишеньці. <br /> «Сільпо» присвятили новий супермаркет назві району у Вінниці
24.09.2020

«Сільпо» відкриває у Вінниці дизайнерський супермаркет на вулиці Келецькій у ТРЦ Plaza Park.

Вінничани знають, що район Келецької називається Вишенька, поруч тече річка Вишенька, а раніше там було село з однойменною назвою. Команда «Сільпо» створила простір з історичною назвою району і зібрала в новому супермаркеті все, що пов’язано з вишнями.

«Коли ми дізнались, як називається район, одразу вирішили зобразити це в дизайні місцевого супермаркету. Вишневий смак, вишневий колір, “Вишневий сад” — вишня всюди! В новому магазині є все, за що відвідувачі люблять “Сільпо”: фермерські продукти в “Лавці традицій”, кавовий бутик із шістнадцятьма видами кави та двадцятьма видами вагового чаю, власна кулінарія та — вишенька на торті — всі можливі вишневі десерти у «Власній кондитерській», — розповідає маркетинг-директор мережі «Сільпо» Катерина Огуряєва.

Зустрічають відвідувачів господині залу — графині Вишеньки. Навколо гіллясті вишневі дерева й колони, оповиті помідорами чері. Прямо над відділом овочів та фруктів — кабріолет вишневого кольору та неодмінно сам Остап Вишня. Рецепти вишневих страв на стінах, бог Вішну і ще 1740 квадратних метрів вишневого простору чекають на вінничан у новому супермаркеті «Сільпо».

Завітати до нового супермаркету у Вінниці можна з 8:00 до 22:00 за адресою: вул. Келецька, 121 (ТРЦ Plaza Park).

«Сільпо» — одна з найбільших національних мереж продовольчих супермаркетів України. Заснована в 1998 році. Станом на вересень 2020-го нараховує 265 супермаркетів, в тому числі 4 делікатес-маркети Le Silpo. В компанії діє проєкт підтримки та розвитку малих українських виробників «Лавка традицій», продукцію яких можна придбати в «Сільпо» і делікатес-маркетах Le Silpo. Входить до однієї з найбільших торгово-промислових груп України Fozzy Group.

«Cільпо» — один із небагатьох у світі великих мережевих продуктових ритейлерів, який створює індивідуальний тематичний дизайн для кожного магазину. В 2020 році три дизайнерські супермаркети «Cільпо» вчетверте увійшли в Europe’s Finest Store — перелік найкращих інноваційних дизайнів європейських магазинів за версією European Supermarket Magazine.