Відкривається циркова феєрія «Сільпо»  <br> у Боярці
23.01.2021

Відкривається циркова феєрія «Сільпо» <br> у Боярці

23 січня 2021 ― Відкривається перший «Сільпо» у м. Боярка Київської області за адресою вул. Магістральна, 40. Дизайн-концепт нового магазину присвячено цирковому мистецтву без залучення тварин.

1798 кв. метрів торговельного залу ― величезний манеж, на якому щодня відбуваються фантастичні видовища та представлено дивовижний асортимент. Всюди на стінах ― вінтажні образи й ілюстрації трюків та з історії цирку, з-під стелі вистрибують еквілібристи, прямо в магазині є повітряна куля і «Куля сміливості», але найцікавіше ― на полицях.

На ошатних колісницях розташувалися добірні овочі та фрукти, яскравіші за будь-яке сценічне вбрання. У новому «Сільпо» можна вибрати екзотичні ананаси чи кілька видів манго, щоб порадувати себе, або селеру, зелень та проростки для салату як основу здорового раціону. А для швидкої вітамінної підзарядки ― великий асортимент фрешів і смузі.

«Сільпо» добре відомий власним імпортом ― до магазину прибувають продукти більш як із 60 країн світу, а отже, тут завжди можна спробувати щось нове та дивовижне. Втім, окрім екзотики, в новому магазині шукайте під пишно вбраним шатром острівець «Лавки традицій». Це бездоганна добірка місцевих крафтових виробників. Вони не виходять на сцену, але їхня майстерність заслуговує на аплодисменти, а унікальні рецепти передаються з покоління в покоління так само, як і секрети трюків у відомих сім’ях артистів.

На Гостей також чекатимуть найкращі у своєму жанрі ― кулінарія, власна кондитерська та пекарня,  кав’ярня FEEL__trd із кавою власного обсмажування, риба з власної коптильні та жива риба, гриль, шашлик і піца. Всі продукти можна замовити онлайн, скориставшись послугою самовивозу або доставки. Недарма всередині «Кулі сміливості», що висить під стелею магазину, – справжній електроскутер ― майже як у наших Смаковершників. Саме цим екологічним транспортом спритні кур’єри привезуть вам усе, що забажаєте.

Ще один вид транспорту в новому магазині ― символ Боярки, паровоз «Кукушка»*, яким граються мультяшні зозулята. Втім, це єдиний випадок, коли в дизайні циркової феєрії можна побачити тварин чи птахів. «Крізь історію цирку дуже цікаво споглядати історію розвитку суспільства, адже цирк діє у площині найсильніших емоцій ― сміху, захоплення та здивування. Те, що нас дивує і викликає усмішку, є маркером нашої зрілості. Ми дуже тішимося тим, що нині Україна разом із більшістю прогресивних країн відмовляється від залучення тварин у цирку ― жорстокість не може приносити радості. Натомість на авансцену виходить важка праця, яка криється за кожним епатажним образом чи видовищним шоу, невпинне вдосконалення майстерності та самовідданість. Хоч би про яку сферу діяльності йшлося ― це ті речі, які ніколи не перестануть захоплювати», — розповідає Катерина Огуряєва, директорка з маркетингу «Сільпо».

З нагоди відкриття до нового «Сільпо» завітають #СІЛЬПОСІПАКИ. 24 січня прямо в супермаркеті пройдуть 5 поп-ап-вистав від режисерки Олени Коляденко, тож готуйтеся до зустрічі з ілюзіоністами, фокусниками, гімнастами і чудовим настроєм.

* Кукушка (рос., розм.) — це народна назва паровоза серії К, який мав посилений паровий котел та збільшений діаметр коліс. Такі паровози позначаються літерами Ку від «коломенский усиленный» — «коломенський посилений».

«Сільпо» — одна з найбільших національних мереж продовольчих супермаркетів України, заснована в 1998 році. Станом на січень 2021-го нараховує 273 супермаркети, а також 4 делікатес-маркети Le Silpo. Входить до однієї з найбільших торгово-промислових груп України Fozzy Group.

«Cільпо» — один із небагатьох у світі великих мережевих продуктових ритейлерів, який створює індивідуальний тематичний дизайн для кожного магазину. Нині в мережі вже 68 тематичних дизайнерських супермаркетів і 4 делікатес-маркети Le Silpo, кожен з яких має власну концепцію. Тематичну атмосферу «Сільпо» створює і для своїх співробітників — кімнати для персоналу також відповідають оформленню магазинів. У мережі є супермаркети в стилі всесвіт Мавки, ямайський, Муркотиковий та інші. Команда «Сільпо» отримує натхнення з картин Ван Гога, культових хітів рок-музики, дослідження космосу, країн Азії, історії Подолу тощо. У 2020 році три дизайнерські супермаркети «Cільпо» вчетверте увійшли в Europe’s Finest Store — перелік найкращих інноваційних дизайнів європейських магазинів, за версією European Supermarket Magazine.

552073