В Ірпені відкрився перший дизайнерський «Сільпо»
18.12.2020

В Ірпені відкрився перший дизайнерський «Сільпо»

18 грудня 2020 ― Перший «Сільпо» в Ірпені за адресою вул. Чехова, 27 запрошує Гостей робити домашні закупівлі граючи.

970 кв. метрів торгового залу перетворили на справжню настільну гру, в якій можна вибрати собі персонажа, рухатися полями і дійти до фінішу, може, й не першими, але точно задоволеними. Ціль гри: зібрати всі смаколики у свій кошик.

До нового міста «Сільпо» завітав зі щедрими дарунками. Розкішний вибір риби ―  на льоду та живої в акваріумі, а також власного засолу та копчення, навіть є акваріум з устрицями і чорна ікра. Вибір свіжого м’яса теж величезний: яловичина, телятина, баранина, домашня курка, напівфабрикати й асортимент грилю, де можна замовити шашлик. Та найцікавіше ― шафа для дозрівання м’яса, в якій воно стає особливо м’яким і соковитим.

У кулінарії магазину в розпорядженні власний цех, гриль на дровах та піч для піци. Звісно, легендарний гречаний багет «Сільпо» та розмаїття іншого хліба з подової печі тут теж є. З особливих делікатесів ― «Лавка традицій», хамон і сири власного виробництва.

У «Сільпо» знають, що різні Гості грають у різні стратегії на своєму столі, тож тут вдосталь здорової їжі: суперфуди, веганські продукти, продукти без глютена і лактози, великий овочевий відділ, їстівні рослини у горщиках та екзотичні фрукти.

Отже, гра обіцяє бути цікавою ― кубики і фішки заряджені щодня з 8:00 до 23:00. А всі переможці смачного квесту можуть нагородити себе шоколадом і цукерками від «Власної кондитерської». Фінішують Гості на п’яти класичних касах, двох експрес-касах або на п’яти самокасах.

«Сільпо» — одна з найбільших національних мереж продовольчих супермаркетів України, заснована в 1998 році. Станом на грудень 2020-го нараховує 274 супермаркети, зокрема 4 делікатес-маркети Le Silpo. Входить до однієї з найбільших торгово-промислових груп України Fozzy Group.

«Cільпо» — один із небагатьох у світі великих мережевих продуктових ритейлерів, який створює індивідуальний тематичний дизайн для кожного магазину. Нині в мережі вже понад 60 тематичних дизайнерських супермаркетів і 4 делікатес-маркети Le Silpo, кожен з яких має власну концепцію. Тематичну атмосферу «Сільпо» створює і для своїх співробітників — кімнати для персоналу також відповідають оформленню магазинів. У мережі є супермаркети в стилі всесвіт Мавки, музичний, ямайський, муркотиковий та інші. Команда «Сільпо» також отримує натхнення з картин Ван Гога, культових хітів рок-музики, азіатської культури, історії Подолу тощо. У 2020 році три дизайнерські супермаркети «Cільпо» вчетверте увійшли в Europe’s Finest Store — перелік найкращих інноваційних дизайнів європейських магазинів, за версією European Supermarket Magazine.