У Києві відкрили екстремальний «Сільпо»
15.10.2021

У Києві відкрили екстремальний «Сільпо»

На старт, увага, враження! У Києві, в ТРЦ «Квадрат» за адресою: бульвар Перова, 36, відкрився новий дизайнерський супермаркет «Сільпо», присвячений темі швидкості та екстриму.

Всередині магазину на екстремальні види спорту вас надихнуть артоб’єкти з перегонів «Формули-1», реквізит українських спортсменів з останніх Олімпійських ігор – 2020 (шабля та шолом Ольги Харлан), партнер екстремальних фестів — Red Bull та його діджитальна інсталяція.

Екстрим екстримом, але і на швидкості бувають піт-стопи. Для тих, хто хоче «заправитися», в супермаркеті можна скуштувати смачні страви, піцу та улюблені багети. Справжній гонщик має бути у формі, тож йому потрібні свіжі овочі та морепродукти. У відповідних відділах магазину ви знайдете продукти собі до душі. Якщо ж чекати немає часу, бо вас «кличе у мандри дорога», тоді можете замовити шашлик чи гриль із собою.

До супермаркету можна зайти і просто, щоб порефлексувати за філіжанкою фільтр-кави у FEEL__trd чи вибрати емоційну дивовижку в бутику OFFTOP. Усе відкрито з 08:00 до 23:00 щодня. Доступні онлайн-замовлення та самовивіз.

«Сільпо» — одна з найбільших національних мереж продовольчих супермаркетів України, заснована в 1998 році. Станом на жовтень 2021-го нараховує понад 315 супермаркетів, зокрема 4 делікатес-маркети Le Silpo. Входить до однієї з найбільших торгово-промислових груп України Fozzy Group.

«Cільпо» — один із небагатьох у світі великих мережевих продуктових ритейлерів, який створює індивідуальний тематичний дизайн для кожного магазину. Нині в мережі вже понад 80 тематичних дизайнерських супермаркетів і 4 делікатес-маркети Le Silpo, кожен з яких має власну концепцію. Тематичну атмосферу «Сільпо» створює і для своїх співробітників — кімнати для персоналу також відповідають оформленню магазинів. У мережі є супермаркети в стилі всесвіт Мавки, музичний, ямайський, муркотиковий та інші. Команда «Сільпо» також отримує натхнення з картин Ван Гога, культових хітів рок-музики, азіатської культури, історії Подолу тощо. Третій рік поспіль супермаркети мережі входять у Europe’s Finest Store — перелік найкращих інноваційних дизайнів європейських магазинів за версією European Supermarket Magazine. У 2021 році до переліку потрапили три «Cільпо»: за мотивами «Маленького Принца», у стилі Америки 50-х, присвячений дайнерам, і «Cільпо» Re Cycling — магазин, який побудовано за «зеленими» технологіями та присвячено дбайливому ставленню до планети.