«Сільпо» у ритмі фламенко у Білій Церкві
03.12.2021

«Сільпо» у ритмі фламенко у Білій Церкві

У Білій Церкві 3 грудня 2021 року відкрився новий супермаркет «Сільпо». Це вже четвертий магазин мережі у місті. Працюватиме він цілодобово за адресою: вул. Ярослава Мудрого, 40 (ТЦ «Гермес»).

Дизайн нового магазину ми присвятили пристрасному та яскравому іспанському фламенко. Це поєднання музики і танцю, емоцій та характеру. В інтер’єрі супермаркету – червоні колони у вигляді дерев’яних віконниць, ілюстрації з танцівницями фламенко в яскравих пишних сукнях, а також важливий атрибут іспанського танцю – віяла.

Над відділом свіжих овочів та фруктів розмістилася іспанська гітара, обов’язковий елемент фламенко. А невід’ємна складова Різдва та новорічних свят – це сонячні мандаринки з Іспанії, які ви можете взяти на частування.

Над острівком «Власної кондитерської» та відділу гастрономії дизайнери створили плетений із ниток фриз, який нагадує традиційну хустку для фламенко. Та що вибрати серед гастрономічного різноманіття – іспанський хамон Власного імпорту чи в’ялене м’ясо українських фермерів із «Лавки Традицій»? Запитання, на яке простіше відповісти, коли на власні очі бачиш весь асортимент.

Магазин у стилі фламенко ми зробили просторим – його площа 2660 квадратних метрів. Тут працює рибний відділ, в якому є все: свіжа, копчена, солона рибка і навіть акваріум з устрицями. У м’ясному цеху йде підготовка м’яса, щоб Гості могли приготувати страви за найрізноманітнішими рецептами. Тим часом в окремій спеціальній шафі дозрівають майбутні соковиті стейки.

Для тих, хто не має можливості імпровізувати із приготуванням вдома, справжньою знахідкою стане відділ кулінарії з великим вибором готових страв. Їх можна замовити на виніс або скуштувати на місці, в кафе. І звичайно, неможливо оминути пекарню, в якій є як знайомі всім фірмові багети «Сільпо», так і випічка з тандира.

А щоб енергії вистачило на все, і навіть фламенко, варто підзарядитися кавою у кав’ярні Feel_trd.

У новому супермаркеті працюють 10 звичайних кас, 3 – тютюнові та 7 кас самообслуговування. Для зручності Гостей діє також доставка продуктів.

«Сільпо» — одна з найбільших національних мереж продовольчих супермаркетів України, заснована в 1998 році. Станом на грудень 2021-го нараховує понад 320 супермаркетів, зокрема 4 делікатес-маркети Le Silpo. Входить до однієї з найбільших торгово-промислових груп України Fozzy Group.

«Cільпо» — один із небагатьох у світі великих мережевих продуктових ритейлерів, який створює індивідуальний тематичний дизайн для кожного магазину. Нині в мережі вже понад 90 тематичних дизайнерських супермаркетів і 4 делікатес-маркети Le Silpo, кожен з яких має власну концепцію. Тематичну атмосферу «Сільпо» створює і для своїх співробітників — кімнати для персоналу також відповідають оформленню магазинів. У мережі є супермаркети в стилі всесвіт Мавки, музичний, ямайський, муркотиковий та інші. Команда «Сільпо» також отримує натхнення з картин Ван Гога, культових хітів рок-музики, азіатської культури, історії Подолу тощо. П’ятий рік поспіль супермаркети мережі входять у Europe’s Finest Store — перелік найкращих інноваційних дизайнів європейських магазинів за версією European Supermarket Magazine. У 2021 році до переліку потрапили три «Cільпо»: за мотивами «Маленького принца», у стилі Америки 50-х, присвячений дайнерам, і «Cільпо» Re Cycling — магазин, який побудовано за «зеленими» технологіями та присвячено дбайливому ставленню до планети.

552036