Прем’єра новенького «Сільпо» у стилі Боллівуд у Софіївській Борщагівці
04.12.2021

Прем’єра новенького «Сільпо» у стилі Боллівуд у Софіївській Борщагівці

4 грудня у селі Софіївська Борщагівка за адресою просп. Героїв Небесної Сотні, 24/83 (ТЦ Sofia Mall) відкрився четвертий дизайнерський супермаркет «Сільпо».

Натхненням для створення супермаркету став Боллівуд. У магазині змішалася вся палітра індійської культури: кадри й ілюстрації з фільмів, постери, танці та рожево-зелені візерунки. На вході Гостям привітно махає хоботом священна тварина – слон з вивіскою «Сільпо». А в мандрівку індійським кінематографом ви зможете вирушити на яскравому автобусі, який стоїть поблизу входу.

З чотирьох боків фруктово-овочевого відділу до стелі підіймаються пишні індійські арки, які підкреслюють багатий вибір як традиційних, так і екзотичних продуктів. Новий «Сільпо» також захопить серце тих, хто любить рибку. Жива, охолоджена, солона та копчена –  тут її багато і на будь-який смак.

На особливу увагу заслуговує зона квітів, посеред якої розмістилася статуя володаря танцю – Шиви Натараджи. Квіти мають особливе місце в індійській культурі та у новому магазині «Сільпо» завдяки відкритому бутику.

Крім вражаючого дизайну, в цьому «Сільпо» нізащо не можна пропустити відділ кулінарії, де готують незмінно смачні страви. Свої смакооскари також отримають випічка на дровах із власної пекарні та гаряча піца.

Біля відділу «Власної кондитерської» можна не втриматися і почати співати, як у справжньому боллівудському фільмі. Співати про любов до вишуканих десертів, адже вони на це заслуговують. Ідеальною парою будь-якому десерту стане запашна кава із кав’ярні Feeltrd.

У боллівудському «Сільпо» можна замовити готову їжу з собою або із доставкою. І щоб вибране до страви вино смакувало найкраще, є зручна послуга – охолодження його на замовлення Гостя.

Супермаркет розмістився на площі 1525 квадратних метрів. Тут працюють 11 звичайних кас та 8 самокас, а товари в торгових залах мають електронні цінники.

Магазин радо вітає Гостей щодня з 8:00 до 23:00 за адресою: с. Софіївська Борщагівка, просп. Героїв Небесної Сотні, 24/83 (ТЦ Sofia Mall).

«Сільпо» — одна з найбільших національних мереж продовольчих супермаркетів України, заснована в 1998 році. Станом на грудень 2021-го нараховує понад 320 супермаркетів, зокрема 4 делікатес-маркети Le Silpo. Входить до однієї з найбільших торгово-промислових груп України Fozzy Group.

«Cільпо» — один із небагатьох у світі великих мережевих продуктових ритейлерів, який створює індивідуальний тематичний дизайн для кожного магазину. Нині в мережі вже понад 90 тематичних дизайнерських супермаркетів і 4 делікатес-маркети Le Silpo, кожен з яких має власну концепцію. Тематичну атмосферу «Сільпо» створює і для своїх співробітників — кімнати для персоналу також відповідають оформленню магазинів. У мережі є супермаркети в стилі всесвіт Мавки, музичний, ямайський, муркотиковий та інші. Команда «Сільпо» також отримує натхнення з картин Ван Гога, культових хітів рок-музики, азіатської культури, історії Подолу тощо. П’ятий рік поспіль супермаркети мережі входять у Europe’s Finest Store — перелік найкращих інноваційних дизайнів європейських магазинів за версією European Supermarket Magazine. У 2021 році до переліку потрапили три «Cільпо»: за мотивами «Маленького принца», у стилі Америки 50-х, присвячений дайнерам, і «Cільпо» Re Cycling — магазин, який побудовано за «зеленими» технологіями та присвячено дбайливому ставленню до планети.

552017