Обсерваторія вражень у вінницькому «Сільпо»
21.08.2021

Обсерваторія вражень у вінницькому «Сільпо»

Досліджувати космічні об'єкти відтепер можна в оновленому супермаркеті «Сільпо» у Вінниці, який відкрився в ТРЦ «Мегамолл» за адресою: вул. 600-річчя, 17є. Новий дизайнерський супермаркет присвячено всім, кого зачаровує недосяжний та загадковий космос.

На 1965 кв. м магазин перетворився на справжню обсерваторію. Артоб’єкти величезного телескопа для дослідження Всесвіту, стародавні астрономічні креслення та сучасні астронавти. У різних локаціях супермаркету Гостям траплятимуться астроном Галілео Галілей за роботою, стімпанкові герої у вигляді знаків зодіаку та орбіти фруктових планет. В овочево-фруктовому відділі таке різноманіття свіжих продуктів, що кожен може зібрати собі цілу фруктову або овочеву галактику.

На вході всіх вітає астронавт-Смаковершник, який із космічною швидкістю довезе смаколики вам додому. Онлайн-замовлення можна забрати і самостійно в магазині. Під куполом супермаркету Гості побачать зірковий вибір гастрономії та товарів «Лавки Традицій».

Рахувати астрономічні об’єкти й зорі приємніше з філіжанкою кави, яку можна замовити в зоні кав’ярні, та смаколиком із «Власної кондитерської». В оновленому «Сільпо» також працює пекарня із духмяною випічкою та готують запашну піцу.

Для зручності Гостей – 10 звичайних кас і 7 кас самообслуговування.

Супермаркет можна відвідати щодня з 08:00 до 23:00.

«Сільпо» — одна з найбільших національних мереж продовольчих супермаркетів України, заснована в 1998 році. Станом на липень 2021-го нараховує понад 300 супермаркетів, зокрема 4 делікатес-маркети Le Silpo. Входить до однієї з найбільших торгово-промислових груп України Fozzy Group.

«Cільпо» — один із небагатьох у світі великих мережевих продуктових ритейлерів, який створює індивідуальний тематичний дизайн для кожного магазину. Нині в мережі вже понад 70 тематичних дизайнерських супермаркетів і 4 делікатес-маркети Le Silpo, кожен з яких має власну концепцію. Тематичну атмосферу «Сільпо» створює і для своїх співробітників — кімнати для персоналу також відповідають оформленню магазинів. У мережі є супермаркети в стилі всесвіт Мавки, музичний, ямайський, муркотиковий та інші. Команда «Сільпо» також отримує натхнення з картин Ван Гога, культових хітів рок-музики, азіатської культури, історії Подолу тощо. Супермаркети мережі входять у Europe’s Finest Store — перелік найкращих інноваційних дизайнів європейських магазинів за версією European Supermarket Magazine. У 2021 році до переліку потрапили три «Cільпо»: за мотивами «Маленького принца», у стилі Америки 50-х, присвячений дайнерам, і «Cільпо» Re Cycling — магазин, який побудовано за «зеленими» технологіями та присвячено дбайливому ставленню до планети.