Найсолодший «Сільпо» тільки в Житомирі
31.10.2020

Найсолодший «Сільпо» тільки в Житомирі

31 жовтня 2020 — Перший дизайнерський супермаркет «Сільпо» відкрився в Житомирі на вул. Михайла Грушевського, 5. «Сільпо» Candy Shop* — це 1701,4 квадратних метра солодкого світу ласощів, про що однозначно натякає пончик прямо на вході.

Ніжні зефірчики, карамельки й ріжки з морозивом у декорі зроблять ваш день солодким аж до марципанчиків. Якщо у вас вистачить сили волі відірвати очі від смаколиків «Власної кондитерської» — погляньте вгору. Під стелею у нас полунички в шоколаді, пралінове оглядове колесо і мімішні єдиноріжки на веселці з пастилок над хмаринками солодкої вати. А якщо о 08:00 почати дивитися на рухомі інсталяції з желейних ведмедиків і різнокольорових льодяників, то можна зачаруватися аж до закриття о 22:00. Ми вас попередили.

«У місті солодощів ми не могли відкрити ніякий інший «Сільпо», тільки Candy Shop. Ми згадали всі легендарні цукерки — «Білочку», «Рачків», «Метеор», «Пташине молоко» — а потім наші художники переосмислили їх і створили особливі солодкі ілюстрації в торговому залі. Звичайно, цим ми не обмежилися й додали інші класичні й сучасні солодощі до декору. Так у нас з’явився найсолодший супермаркет у всій країні», — розповідає Катерина Огуряєва, директор з маркетингу мережі «Сільпо».

У разі якщо ви раптом зайшли в «Сільпо» не лише за десертами, то наш асортимент смакоти — вишуканий і неймовірний, як завжди. Тут ви знайдете все: свіжі овочі та фрукти з України й екзотичних країн, свіжоспечену випічку, товари від маленьких господарств «Лавки традицій», рибний, м’ясний відділи, бакалію тощо. Розрахуватися можна, спілкуючись із солодкими касирами, або на «Самокасі».

А ще в цьому магазині нам в радість дбати про планету — сортуйте разом із нами, кольорові баки для роздільного збору відходів дуже легко знайти недалеко від пончика :)

* Candy Shop (з англ.) — магазин цукерок, цукерня.

«Cільпо» — один із небагатьох у світі великих мережевих продуктових ритейлерів, який створює індивідуальний тематичний дизайн для кожного магазину. Нині в мережі вже понад 60 тематичних дизайнерських супермаркетів і 4 делікатес-маркети Le Silpo, кожен з яких має власну концепцію. Тематичну атмосферу «Сільпо» створює і для своїх співробітників — кімнати для персоналу також оформлюються у стилі магазинів. У мережі є супермаркети в стилі всесвіт Мавки, музичний, ямайський, муркотиковий та інші. Команда «Сільпо» також отримує натхнення з картин Ван Гога, культових хітів рок-музики, азіатської культури, історії Подолу тощо. В 2020 році три дизайнерські супермаркети «Cільпо» вчетверте увійшли в Europe’s Finest Store — перелік найкращих інноваційних дизайнів європейських магазинів, за версією European Supermarket Magazine.

«Сільпо» — одна з найбільших національних мереж продовольчих супермаркетів України. Заснована в 1998 році. Станом на жовтень 2020-го нараховує 271 супермаркет, у тому числі 4 делікатес-маркети Le Silpo та інтернет-магазин shop.silpo.ua, впроваджений під час карантину. В компанії діє проєкт підтримки та розвитку малих українських виробників «Лавка традицій», продукцію яких можна придбати в «Сільпо» і делікатес-маркетах Le Silpo. Входить до однієї з найбільших торгово-промислових груп України Fozzy Group.