Мережа «Сільпо» запустила систему самостійного сканування та купівлі товарів «Вільнокаса» (Scan&go)
02.07.2020

Тепер Гості «Сільпо» можуть купувати товари без участі касира, скануючи їх за допомогою мобільного додатка безпосередньо в торговому залі супермаркету.

Доступ до послуги отримали постійні Гості «Сільпо», що є учасниками програми «Власний Рахунок». Скористатися системою «Вільнокаса» можна у 59-ти супермаркетах мережі, в яких встановлено каси самообслуговування – «Самокаси».

«Із системою самостійного сканування товару мобільним додатком ми даємо можливість Гостям «Сільпо» прискорити процес купівлі й заощадити чаc, минаючи викладку товару на касову стрічку та очікування в черзі, що важливо під час карантинних обмежень. Нині до «Вільнокаси» підключено близько 75000 учасників, які беруть участь у широкому пілотуванні проєкту «Scan&go», — пояснює цифровий трансформатор Fozzy Group Віталій Ворожбит.

Щоб скористатися системою «Вільнокаса», Гостям супермаркету знадобиться мобільний додаток «Сільпо». В учасників пілотного проєкту на головному екрані з’явиться зображення кошика, після натискання на який відкривається спеціальний сканер. Під час шопінгу необхідно сканувати штрихкоди на упаковці або етикетках зважених продуктів. Покупки додаються в електронний кошик, який відображається на дисплеї смартфона. Товари можна відразу пакувати в сумку або пакет. Після натискання кнопки «Перейти до оплати» додаток згенерує QR-код, який треба зісканувати на касі самообслуговування «Самокаса» й оплатити покупку зручним способом (готівкою, банківською карткою чи додатком).

Щоб долучитися до пілотного проєкту, треба подати запит на електронну пошту program@silpo.ua або через меню «Підтримка» в мобільному додатку «Сільпо».

Запуск системи самостійного сканування та купівлі товарів «Вільнокаса» (Scan&go) — це ще один етап цифрової трансформації «Сільпо». Під час карантину мережа запустила інтернет-магазин shop.silpo.ua з онлайн-оплатою та можливістю замовити адресну доставку або зробити попереднє онлайн-замовлення з самовивозом із магазинів (Сlick&collect). Раніше в мобільному додатку був запущений безпечний динамічний QR-код з можливістю оплати в один скан після додавання платіжної картки до гаманця Masterpass, а в супермаркетах — введено каси самообслуговування «Самокаси».

«Сільпо» — одна з найбільших національних мереж продовольчих супермаркетів України. Заснована в 1998 році. Входить до однієї з найбільших торгово-промислових груп України Fozzy Group. Станом на червень 2020-го нараховує 262 супермаркети, в тому числі 4 делікатес-маркети Le Silpo. В компанії діє проєкт підтримки та розвитку малих українських виробників «Лавка традицій», продукцію яких можна придбати в «Сільпо» і делікатес-маркетах Le Silpo. «Cільпо» — один із небагатьох у світі великих мережевих продуктових ритейлерів, який створює індивідуальний тематичний дизайн для кожного магазину. Минулого року три дизайнерські супермаркети «Cільпо» увійшли в Europe’s Finest Store 2019 — топ-25 найкращих інноваційних дизайнів європейських магазинів, за версією European Supermarket Magazine.

«Інсторики»: «Сільпо» запускає просвітницько-благодійний проєкт про історичних постатей України Мережа супермаркетів «Сільпо» за підтримки компанії Mastercard розпочинає просвітницько-благодійний проєкт «Інсторики». Це яскравий та живий проєкт про історію України, сучасний погляд на діяльність та життєвий шлях 25 видатних історичних постатей.
29.11.2022
Як «Сільпо» повертається у Херсон
Як «Сільпо» повертається у Херсон Сьогодні, 24 листопада, почав працювати «Сільпо» у Херсоні на просп. Будівельників, 27-А.
24.11.2022
50 супермаркетів у мережі «Сільпо» працюють з автономним живленням
50 супермаркетів у мережі «Сільпо» працюють з автономним живленням На сьогодні 50 супермаркетів в мережі «Сільпо» можуть продовжувати працювати під час загальних відключень електроенергії. Бо наше світло завжди з вами, і до того ж деякі супермаркети мають резервне живлення. Станом на зараз наші “світлі” супермаркети є у 23 населених пунктах: 14 у Києві та області, 23 в Одесі та області, по два у Дніпрі та Сумах, а також у Вінниці, Калуші, Коростишеві, Львові, Миколаєві, Харкові й Черкасах. (Повний перелік адрес додаємо)
21964
14.11.2022
«Лавка Традицій» влаштує фермерські маркети одразу у трьох містах України
«Лавка Традицій» влаштує фермерські маркети одразу у трьох містах України «Лавка Традицій» це проєкт підтримки та розвитку малих українських виробників від «Сільпо». Цієї осені одночасно в трьох містах України команда проєкту організовує Базарні дні так називаються дні фермерських ярмарків у «Сільпо» щоб якомога більше людей познайомились і спробували продукти від чесних та завзятих локальних виробників.
26.10.2022
Бортовий журнал «Сільпо», який ми давно хотіли почати, але ніяк не доходили руки Намагаємось допомогти та теж економимо — не вмикаємо вивіски та зовнішнє освітлення та те, що не суттєве для поточної роботи: вентиляція, кондиціонери, телевізори, холодильники з водою і пивом, деяке технологічне обладнання (наприклад, піч для тандиру). Але робимо це обережно, щоб не зашкодити Гостям.
21.10.2022
«Сільпо» відновлює збір відпрацьованих батарейок
«Сільпо» відновлює збір відпрацьованих батарейок Мережа супермаркетів «Сільпо» відновила збір відпрацьованих батарейок для переробки. Ми знаємо, як наші Гості люблять цю екоініціативу. Спільними зусиллями за минулий рік ми зібрали понад 10 тонн батарейок, щоб відправити їх на переробку.
19.10.2022