Кити в одеському «Сільпо»
15.07.2021

Кити в одеському «Сільпо»

15 липня 2021 ― в Одесі відкрито оновлений «Сільпо» за адресою проспект Небесної Сотні, 2, ТРЦ Сity Center. Концепцію магазину відтворено в морському стилі, а головні герої дизайн-історії ― величезні кити.

4418 м2 торгового залу ― фантастична підводна подорож. Над відділом «Власної кондитерської» три кити тримають світ ― цукерки «Вулкан», макарун і будинок із печива. Над відділом екзотичних овочів і фруктів пірнають дивовижні мешканці океану: скат-лимон, черепаха-ананас, черепаха-пітахая, риби-їжаки з кошиками «Сільпо», а інтерактивний кит з лохини пускає фонтан.

В оновленому магазині є особливі рибний та м’ясний відділи, скарби Власного імпорту більш як з 80 країн світу та добірні фермерські продукти від «Лавки традицій», квітковий бутик і кав’ярня з кавою власного обсмажування Feel_trd. А біля кафе у своїй фірмовій червоній шапочці присів відпочити на плече величезного папуги Жако старий добрий Жак-Ів Кусто.

Для Гостей працює послуга експрес-доставки ― продукти можна замовити на сайті або в додатку «Сільпо». Доставка не тільки зручна, а й екологічна ― кур’єри-Смаковершники пересуваються електросамокатами. Доступна також опція екодружнього пакування в бокси з переробленого картону. А всередині самого магазину можна побачити, як Смаковершник-броколі привозить їжу косатці.
У підводному «Сільпо» з 8:00 до 23:00 працюють 11 класичних кас і 5 самокас.

«Сільпо» — одна з найбільших національних мереж продовольчих супермаркетів України, заснована в 1998 році. Станом на липень 2021-го нараховує 306 супермаркетів, зокрема 4 делікатес-маркети Le Silpo. Входить до однієї з найбільших торгово-промислових груп України Fozzy Group.

«Cільпо» — один із небагатьох у світі великих мережевих продуктових ритейлерів, який створює індивідуальний тематичний дизайн для кожного магазину. Нині в мережі вже понад 70 тематичних дизайнерських супермаркетів і 4 делікатес-маркети Le Silpo, кожен з яких має власну концепцію. Тематичну атмосферу «Сільпо» створює і для своїх співробітників — кімнати для персоналу також відповідають оформленню магазинів. У мережі є супермаркети в стилі всесвіт Мавки, музичний, ямайський, муркотиковий та інші. Команда «Сільпо» також отримує натхнення з картин Ван Гога, культових хітів рок-музики, азіатської культури, історії Подолу тощо. У 2020 році три дизайнерські супермаркети «Cільпо» вчетверте увійшли в Europe’s Finest Store — перелік найкращих інноваційних дизайнів європейських магазинів, за версією European Supermarket Magazine.