Картини Густава Клімта ожили в новому «Сільпо» в Одесі
26.11.2021

Картини Густава Клімта ожили в новому «Сільпо» в Одесі

В Одесі на вул. Новощіпний ряд, 2 відкрився новий дизайнерський супермаркет «Сільпо», присвячений творчості австрійського художника Густава Клімта.

Роботи загадкового генія надихнули нашу команду на втілення їх у стилістиці нового «Сільпо». Так ілюстрації «Поцілунку» та інших культових картин з’явилися на в інтер’єрі супермаркету й наповнили його різними відтінками золотого.

Особливістю саме цього магазину стали картини, які оживають. На вітринах над відділом гастрономії із вишуканим асортиментом м’ясних та сирних виробів за допомогою AR можна оживити портрет коханої художника й австрійської моделі Емілії Фльоґе, сплести з маків вінок або побачити справжнісінького Смаковершника на картині Клімта. Потрібно лише відсканувати QR-код, відкрити інстаграм-фільтр і навести смартфон на вітрину.

Одним з елементів декору стало дерево з картини «Дерево життя», на якому дозріли різні плоди і яке підкреслює різноманіття фруктів, представлених у магазині.

У новому супермаркеті любителів австрійських смаколиків потішить власна пекарня «Сільпо». Наші  крафтярі знають секрет класичного ніжного струдля, смак якого перенесе кожного прямісінько у Відень.

У супермаркеті площею 1238 квадратних метрів представлено великий асортимент продуктів Власного імпорту, зокрема з Австрії, а також великий вибір свіжої риби та м’яса. А якщо не хочеться витрачати час на приготування, у відділі кулінарії можна вибрати вже готову страву на будь-який смак.

Для комфортного та швидкого обслуговування до послуг Гостей 17 звичайних кас та 6 кас самообслуговування.

Новий «Сільпо» працює щодня з 8:00 до 23:00 за адресою: м. Одеса, вул. Новощіпний ряд, 2, ТРЦ «Острів».

«Сільпо» — одна з найбільших національних мереж продовольчих супермаркетів України, заснована в 1998 році. Станом на листопад 2021-го нараховує понад 320 супермаркетів, зокрема 4 делікатес-маркети Le Silpo. Входить до однієї з найбільших торгово-промислових груп України Fozzy Group.

«Cільпо» — один із небагатьох у світі великих мережевих продуктових ритейлерів, який створює індивідуальний тематичний дизайн для кожного магазину. Нині в мережі вже понад 90 тематичних дизайнерських супермаркетів і 4 делікатес-маркети Le Silpo, кожен з яких має власну концепцію. Тематичну атмосферу «Сільпо» створює і для своїх співробітників — кімнати для персоналу також відповідають оформленню магазинів. У мережі є супермаркети в стилі всесвіт Мавки, музичний, ямайський, муркотиковий та інші. Команда «Сільпо» також отримує натхнення з картин Ван Гога, культових хітів рок-музики, азіатської культури, історії Подолу тощо. П’ятий рік поспіль супермаркети мережі входять у Europe’s Finest Store — перелік найкращих інноваційних дизайнів європейських магазинів за версією European Supermarket Magazine. У 2021 році до переліку потрапили три «Cільпо»: за мотивами «Маленького принца», у стилі Америки 50-х, присвячений дайнерам, і «Cільпо» Re Cycling — магазин, який побудовано за «зеленими» технологіями та присвячено дбайливому ставленню до планети.