Дивовижні годинники у новому луцькому «Сільпо»
14.08.2021

Дивовижні годинники у новому луцькому «Сільпо»

14 серпня 2021 ― у Луцьку на Київському майдані, 11 настав час для відкриття нового «Сільпо» з дивовижними годинниками. Дизайн-концепцію присвячено цінності часу й особливо моменту «тут і зараз». 1084 м2 торгового залу поділено на дві частини: минуле та сучасність. Кожна має відповідне наповнення й оформлення, а для подорожей між ними встановлено машини часу.

«Дизайн нового «Сільпо» ― не просто нова візуальна історія, а своєрідна філософська подорож. Ми заклали багато прихованих сенсів у сюжети в декорі та у відеоарті, щоб нагадати про цінність кожного конкретного моменту. І хоч би якою захоплюючою була подорож у минуле, найцікавіше та найважливіше відбувається тут і зараз. У концепції магазину навмисно немає зони майбутнього. Цим ми підкреслили, що всі ми самі створюємо дизайн свого життя щохвилини. А ми цінуємо можливість бути тут і зараз поряд із Гостями та робимо все, щоб наповнити наші спільні хвилини радістю та яскравими враженнями», ― розповідає Катерина Огуряєва, директорка з маркетингу «Сільпо».

У новому супермаркеті зібрано майже всі різновиди годинників, які вигадало людство протягом всієї своєї історії. Тут є пісочний, що автоматично перевертається, сонячний, Празький астрономічний годинник над тортами «Власної кондитерської», «м’який» годинник Сальвадора Далі та годинники, які показують час у зворотному напрямку. А за тим, що встановлено на фасаді «Сільпо», Гості завжди можуть звірити час за Луцьком та Марсом.

У «Сільпо» є камера сухого дозрівання м’яса ― це не зовсім машина часу, але час, проведений у ній, робить із м’ясом дивовижні речі. У рибному відділі теж творяться свої дива ― тут є цех соління риби та власна коптильня для гарячого копчення. Команда шеф-кухарів потурбувалася, щоб Гості мали час на радісні моменти зі стравами кулінарії та гриля. Хліб, випічку й піцу готують як за легендарними рецептами минулого, так і з додаванням сучасних смачних експериментів. Власний імпорт зібрав екзотичні фрукти та найцікавіші винаходи гастроентузіастів з усього світу.

Цінувати час допомагатимуть і технологічні нововведення. Вперше в Луцьку встановлено каси самообслуговування ― 6 самокас і 5 класичних кас працюватимуть для Гостей щодня з 8:00 до 23:00. Крім того, «Сільпо» у стилі дивовижні годинники ― це перший магазин у регіоні з електронними цінниками, які значно прискорюють процес оновлення цін та роблять його більш надійним.

«Сільпо» — одна з найбільших національних мереж продовольчих супермаркетів України, заснована в 1998 році. Станом на липень 2021-го нараховує понад 300 супермаркетів, зокрема 4 делікатес-маркети Le Silpo. Входить до однієї з найбільших торгово-промислових груп України Fozzy Group.

«Cільпо» — один із небагатьох у світі великих мережевих продуктових ритейлерів, який створює індивідуальний тематичний дизайн для кожного магазину. Нині в мережі вже понад 70 тематичних дизайнерських супермаркетів і 4 делікатес-маркети Le Silpo, кожен з яких має власну концепцію. Тематичну атмосферу «Сільпо» створює і для своїх співробітників — кімнати для персоналу також відповідають оформленню магазинів. У мережі є супермаркети в стилі всесвіт Мавки, музичний, ямайський, муркотиковий та інші. Команда «Сільпо» також отримує натхнення з картин Ван Гога, культових хітів рок-музики, азіатської культури, історії Подолу тощо. Третій рік поспіль супермаркети мережі входять у Europe’s Finest Store — перелік найкращих інноваційних дизайнів європейських магазинів за версією European Supermarket Magazine. У 2021 році до переліку потрапили три «Cільпо»: за мотивами «Маленького Принца», у стилі Америки 50-х, присвячений дайнерам, і «Cільпо» Re Cycling — магазин, який побудовано за «зеленими» технологіями та присвячено дбайливому ставленню до планети.