Будинок англійської богеми: у Львові відкрився новий «Сільпо»
23.12.2021

Будинок англійської богеми: у Львові відкрився новий «Сільпо»

23 грудня у Львові за адресою просп. В’ячеслава Чорновола, 77 відкрився новий супермаркет «Сільпо» в індивідуальному стилі. Натхненням для створення дизайну стала англійська богема, а саме група Блумсбері та творчість її учасників.

Кожен тут відчує затишок англійського будинку, в якому проводили час і творили молоді інтелектуали, письменники та художники початку XX століття. Інтер’єр супермаркету наповнено різноманітними картинами, акварельними ілюстраціями і розписаними тарілками, які додають бохо-шику.

Вхід до супермаркету розписав художник, а в самому магазині можна відшукати арфу. Доповнює атмосферу нового «Сільпо» декорований камін. Біля схожого каміна в чарлстонському будинку сто років тому збиралися за інтелектуальними бесідами письменниця Вірджинія Вульф та інші учасники Блумсберійського гуртка. Затишку таким зустрічам додавали чай або запашна кава.

Теплом і смаком будь-яку бесіду в нашому «Сільпо» наповнить кава власного обсмажування, яку готують у кав’ярні Feeltrd. А робота справжнього кортадора додасть гармонії загальному стилю супермаркету. Мистецтво ідеального нарізання хамону, яким він володіє, нікого не залишить байдужим.

У рибному відділі варто побалувати себе устрицями – ми встановили цілий акваріум для цих морепродуктів. Там є також зона копчення риби, а ще доступна послуга чищення свіжої рибки. У фруктово-овочевому відділі нового львівського «Сільпо» ми зібрали багато екзотичних фруктів, а в «Лавці Традицій» – великий вибір продукції українських фермерів.

Площа гостинного і затишного супермаркету становить 957 квадратних метрів. Тут працюють 3 звичайні каси, 3 експрес- та 6 самокас, для видачі інтернет-замовлень доступна окрема каса, ще на одній можна придбати каву та чай.

Поринути в атмосферу англійських митців та інтелектуалів у новому «Сільпо» можна щодня з 8:00 до 23:00.

«Сільпо» — одна з найбільших національних мереж продовольчих супермаркетів України, заснована в 1998 році. Станом на грудень 2021-го нараховує понад 320 супермаркетів, зокрема 4 делікатес-маркети Le Silpo. Входить до однієї з найбільших торгово-промислових груп України Fozzy Group.

«Cільпо» — один із небагатьох у світі великих мережевих продуктових ритейлерів, який створює індивідуальний тематичний дизайн для кожного магазину. Нині в мережі понад 100 тематичних дизайнерських супермаркетів і 4 делікатес-маркети Le Silpo, кожен з яких має власну концепцію. Тематичну атмосферу «Сільпо» створює і для своїх співробітників — кімнати для персоналу також відповідають оформленню магазинів. У мережі є супермаркети в стилі всесвіт Мавки, музичний, ямайський, муркотиковий та інші. Команда «Сільпо» також отримує натхнення з картин Ван Гога, культових хітів рок-музики, азіатської культури, історії Подолу тощо. П’ятий рік поспіль супермаркети мережі входять у Europe’s Finest Store — перелік найкращих інноваційних дизайнів європейських магазинів за версією European Supermarket Magazine. У 2021 році до переліку потрапили три «Cільпо»: за мотивами «Маленького принца», у стилі Америки 50-х, присвячений дайнерам, і «Cільпо» Re Cycling — магазин, який побудовано за «зеленими» технологіями та присвячено дбайливому ставленню до планети.